Smith Communicatie
Mastermate

Mastermate

Verlengstuk van de communicatieafdeling

Achtergrond
Mastermate is een samenwerkingsverband van technische groothandels voor de bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Een doeltreffende combinatie van regionale familiebedrijven en een daadkrachtige landelijke organisatie. In de 31 vestigingen wordt een compleet assortiment aangeboden met o.a. hang- & sluitwerk, bevestigingsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, machines en gereedschappen. Daarnaast levert Mastermate ook hypermoderne technische toepassingen als elektronische toegangs- en vluchtwegcontrolesystemen.

Aanpak
Smith Communicatie verzorgt sinds 2008 op projectbasis de PR voor Mastermate Nederland. Door de toename van het aantal vestigingen heeft Mastermate Smith Communicatie ingeschakeld als verlengstuk voor hun communicatieafdeling. Landelijke, regionale en vakgerelateerde bladen worden benaderd met interessant nieuws rondom Mastermate. Daarnaast heeft Smith Communicatie een aantal succesvolle guerillamarketing acties bedacht en uitgevoerd voor de lancering van nieuwe vestigingen van Mastermate in Nederland.

Resultaat
Door het proactief benaderen van en door nauw contact te onderhouden met onze persoonlijke mediacontacten, heeft Mastermate in diverse vakbladen zoals Cobouw en Mix publiciteit gekregen. Daarnaast hebben ook de landelijke en regionale media artikelen over Mastermate vestigingen gepubliceerd.

Geplaatst op 26 juni, 2013