Smith Communicatie

Royaal Zorg

PR

Achtergrond

Royaal Zorg is een zorgorganisatie die ideale zorg- en dienstverlening biedt aan iedereen die zorg nodig heeft. Als thuiszorgorganisatie biedt Royaal Zorg precies de op maat gesneden zorg die nodig is voor de cliënt en het gezin in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Royaal Zorg levert verschillende soorten van zorg: hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging en maatwerkvoorziening ondersteuning. Royaal Zorg heeft deskundige en professionele medewerkers in dienst. Of het nu gaat om de persoonlijke match met de hulpverleners, de duur en momenten van zorgverlening, prioriteiten in werkzaamheden, persoonlijke gebruiken of gebruiken in de huishouding. Royaal Zorg kent en neemt kennis van de cultuur van de cliënten en houdt daar in de zorgverlening rekening mee en levert, waar nodig, zorg in eigen taal.

Aanpak

Smith Communicatie heeft de PR rondom de opening van Royaal Zorg verzorgd. Haagse en interculturele media in Den Haag moesten worden bereikt.

Resultaten

TV-item bij Omroep West, interview van twee pagina’s in het AD Haagsche Courant en aandacht op o.a. Den Haag FM, Den Haag Direct en in interculturele media.

Geplaatst op 14 juli, 2015