Over Smith Communicatie

Over Smith

Herkent u één van onderstaande situaties?

  • Staat u op het punt om een nieuw product, dienst of zelfs bedrijf te lanceren? Wij maken graag een goed geïntegreerd (online) marketingcommunicatieplan, waarbij alle disciplines op elkaar worden afgestemd. Hoe eerder wij betrokken worden, des te beter!
  • U heeft een communicatieafdeling, maar alle medewerkers zijn té druk met alle lopende zaken zodat bijvoorbeeld de pro-actieve persbenadering en daarmee de kans op free publicity blijft liggen? Idem dito voor de online marketingstrategie en social media? Wij nemen dit voor veel bedrijven uit handen en fungeren daarmee als verlengstuk van de communicatieafdeling.
  • U bent op zich goed bezig met de PR & (online) communicatie van uw bedrijf, echter, het gebeurt allemaal erg ad hoc? Of heeft u een echte PR-boost nodig? Wij kunnen u helpen om gestructureerd aan uw PR én uw online marketingcommunicatie te werken, door gezamenlijk een budget vast te stellen en vervolgens pro-actief te bepalen waar u online en offline zichtbaar moet zijn.

Dit is slechts een greep uit de vraagstukken die bij veel bedrijven spelen. Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend te sparren over hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn!