Smith Communicatie

What happens in Ibiza stays in Ibiza

Perscontacten, pitches, campagnes, persberichten, vollopende mailboxen, werkoverleggen, netwerken, brainstorms, offertes, positioneringsessies, persuitnodigingen, VIP-feestjes, volle planningen, voorstellen, woordvoering, borrels en al het andere wat komt kijken in de wondere wereld van PR & Communicatie. Visualiseer dit met Leontine Smith aan het roer, een compact team van enthousiaste adviseurs, een prachtig klantenportfolio én het tienjarige jubileum van Smith Communicatie en 1 plus 1 is 2: dit moet gevierd worden.

Leontine Smith zou Leontine Smith niet zijn als ze dit niet groots zou aanpakken. Voor klanten worden er regelmatig feestjes gevierd: van nieuwe vestigingen tot nieuwe productlanceringen. Ook aan VIP-uitnodigingen geen gebrek bij Smith Communicatie, dus inspiratie genoeg! Of we ‘een jubileumtrip leuk zouden vinden?’ luidde de volkomen overbodige vraag. Waar het volledige team zich natuurlijk direct beraadde op de mee te nemen outfits (wij blijven immers een bureau met voornamelijk vrouwen), werd al snel duidelijk dat we de regenjassen en de berenvellen thuis konden laten: Ibiza moest het worden!

Zee, zon, bootjes, vakantiegevoel. Hoewel we inmiddels wel wat luxe gewend zijn aan de Scheveningse haven, is het toch wel erg fijn als je hier een keertje met je collega’s van kunt genieten zonder strakke planningen, rinkelende telefoons en volstromende mailboxen. En, hoe prettig ons pand aan de Scheveningse haven ook is: gegarandeerde zon verhoogt de feestvreugde natuurlijk altijd.

What happens in Ibiza stays in Ibiza. Helaas voor de thuisblijvers is dit credo ook van toepassing op onze jubileumreis. Maar, uiteraard kunnen we wel een tipje van de sluier oplichten: Leontine is en blijft de netwerker pur sang die ze in Nederland ook is; ook op het vliegveld en op het eiland worden er volop bekenden gespot. En, ondanks dat er een bedrijf gerund moet worden, is Leontine ook moeder. Tijdens deze trip even niet zoals in het dagelijks leven (uiteraard werd zoon Max wel telefonisch op de hoogte gehouden), maar wel geprojecteerd op het team. Water nodig? Leontine haalde het. Sightseeingplannen? Een auto gefixt door Leontine. Leuke hotspots? Opgesomd en een route uitgestippeld door…. Juist. Leontine.

Uiteraard genoot het team van deze uitstekende managing skills en werd er tijdens de jubileumtrip in alle opzichten vooral genoten. Als iemand ons gemist heeft tijdens onze vier dagen afwezigheid eind juni; wij waren wel degelijk aan het werk. Aan ons kleurtje, onze dansmoves (het is en blijft Ibiza), de ontwikkeling van onze smaakpapillen en ons energielevel. Want die is weer optimaal op peil. Voor de komende 10 jaar!

Kelly Oude Veldhuis

Geplaatst op 30 juli, 2013