facebook pixel

Referenties

Met zowel Sea Life Scheveningen als LEGOLAND Discovery centre werken we samen met Smith Communicatie. Dit buro heeft zeer bevlogen medewerksters, ze denken mee, helpen mee tijdens de evenementen en zorgen voor het behalen van de voorop gestelde pr targets. Complimenten.
Maaike SchröederCluster Marketing Manager , Legoland Discovery Centre
Voor de afgelopen editie van Jeugdfestival Boekids hebben wij zeer prettig samengewerkt met Smith Communicatie. Met Tess van der Zwet als PR adviseur hebben we een groot publieksbereik gerealiseerd. Artikelen in regionale maar ook landelijke pers en online aandacht.
Een prettige, professionele en betrokken samenwerking die wij graag voortzetten!
Marije SchoorlFestival Manager, Stichting Boekids
Smith Communicatie heeft ons in aanloop naar het LEF Festival in Theater de Veste adequaat ondersteund in de voorbereidingen. Op de dag zelf waren ze een waardevol onderdeel van ons team en verliep de techniek op het podium, het begeleiden van gasten en sprekers vlekkeloos. Met hulp van Smith Communicatie kijken wij als gemeente terug op een geslaagd LEF Festival.
Daphne SulkersCommunicatieadviseur, Gemeente Delft

Smith Communicatie heeft zich bewezen als een professionele partner tijdens de organisatie van de Conferentie ‘Barometer van de Dreiging, Tien Jaar Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland 2005-2015’. De adviseurs van Smith Communicatie hebben ons perfect geholpen tijdens de organisatie van de conferentie en hadden steeds een goede overview van de verschillende taken die uitgevoerd moesten worden. Smith Communicatie bleek een goede sparring partner door hun ervaring met de organisatie van evenementen, ze kwamen met uitstekende suggesties ter verbetering van het evenement. Kortom ik kan Smith Communicatie van harte aanbevelen voor de organisatie van grootschalige Rijksoverheidsbijeenkomsten.

Hans van MiertStrategisch Analist, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)

De Delta Lloyd North Sea Regatta heeft dit jaar voor het eerst samengewerkt met Smith Communicatie en dat is ons uitstekend bevallen. De flexibiliteit en de juiste adviezen zijn voor ons zeer waardevol geweest en heeft zich ook vertaald in meer PR voor de regatta dan ooit. Ons nieuwe concept North Sea Kitchen is mede dankzij Smith communicatie een succes geworden. De medewerkers zijn allemaal erg professioneel en werken snel en zijn bijzonder behulpzaam. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Ilse Janssen & Leentje Toeringorganisatie & communicatieteam, Delta Lloyd North Sea Regatta

Voor de persaspecten van het staatsbezoek van het Belgisch vorstenpaar aan Nederland in november 2016, heeft de ambassade van België in Den Haag samengewerkt met Smith communicatie. We konden rekenen op een goede persbegeleiding en de samenwerking met Leontine Smith heeft, dank zij het professioneel advies, de proactieve aanpak en het grote netwerk, zeker bijgedragen aan de brede coverage van het staatsbezoek in Nederland.

Peter BoomsEerste Secretaris, Ambassade van België
Werken bij Smith communicatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Smith Communicatie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

')