facebook pixel

Referenties

Smith Communicatie heeft zich bewezen als een professionele partner tijdens de organisatie van de Conferentie ‘Barometer van de Dreiging, Tien Jaar Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland 2005-2015’. De adviseurs van Smith Communicatie hebben ons perfect geholpen tijdens de organisatie van de conferentie en hadden steeds een goede overview van de verschillende taken die uitgevoerd moesten worden. Smith Communicatie bleek een goede sparring partner door hun ervaring met de organisatie van evenementen, ze kwamen met uitstekende suggesties ter verbetering van het evenement. Kortom ik kan Smith Communicatie van harte aanbevelen voor de organisatie van grootschalige Rijksoverheidsbijeenkomsten.

Hans van MiertStrategisch Analist, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)

Smith communicatie biedt  Hilton The Hague de juiste aanvulling op het gebied van PR en Marketing, sinds 2012 werken we nauw samen met het team van Leontine Smith. Vanwege de professionele werkwijze en goede relaties in de omgeving, is Smith Communcatie de juiste partner voor Hilton The Hague om Restaurant Pearl en Bar Spark op de kaart te zetten in de lokale markt. Dankzij hun creativiteit, oog voor detail, assertiviteit en relaties met vakbladen en journalisten kan Smith Communcatie de doelgroep van het restaurant en de bar goed bereiken. Naast de PR en Marketing werkzaamheden, zijn zij een belangrijke partner op het gebied van relatiemanagement.

Jolijn ZeeuwenHotelmanager, Hilton The Hague

De Delta Lloyd North Sea Regatta heeft dit jaar voor het eerst samengewerkt met Smith Communicatie en dat is ons uitstekend bevallen. De flexibiliteit en de juiste adviezen zijn voor ons zeer waardevol geweest en heeft zich ook vertaald in meer PR voor de regatta dan ooit. Ons nieuwe concept North Sea Kitchen is mede dankzij Smith communicatie een succes geworden. De medewerkers zijn allemaal erg professioneel en werken snel en zijn bijzonder behulpzaam. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Ilse Janssen & Leentje Toeringorganisatie & communicatieteam, Delta Lloyd North Sea Regatta

Voor de persaspecten van het staatsbezoek van het Belgisch vorstenpaar aan Nederland in november 2016, heeft de ambassade van België in Den Haag samengewerkt met Smith communicatie. We konden rekenen op een goede persbegeleiding en de samenwerking met Leontine Smith heeft, dank zij het professioneel advies, de proactieve aanpak en het grote netwerk, zeker bijgedragen aan de brede coverage van het staatsbezoek in Nederland.

Peter BoomsEerste Secretaris, Ambassade van België
Werken bij Smith communicatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Smith Communicatie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

')