Ludieke actie ter promotie van Tweede Pinksterdag

Haagse inwoners keken gisteren vreemd op toen ze ineens diverse pop-up marktkramen aantroffen in bushokjes in de regio, compleet met luifel en verse producten. Het bleek wederom een ludieke stunt te zijn van de 540 marktondernemers in navolging van de eerder succesvolle actie met de bewegwijzeringsbordjes in Den Haag en randgemeenten. De actie met de pop-up-marktkraam is opgezet ter promotie van Tweede Pinksterdag waarop de Haagse Markt geopend is. Hiermee presenteert de Haagse Markt zich als dé attractie voor een dagje uit. Voorbijgangers en ov-reizigers kregen vandaag zelfs al letterlijk een voorproefje van de Haagse markt in de vorm van verse producten in de pop-up marktkraam. De Haagse Markt, in de top 3 van Beste grote markten van Nederland, is vier keer in de week geopend (op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag) van 09.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie: dehaagsemarkt.nl.

Haagse humor

Na de succesvolle actie in februari met de bewegwijzeringsbordjes in Den Haag en omliggende wijken, hebben we enorm veel leuke reacties gehad. Dat smaakte naar meer en zoals het een goede Haagse Marktkoopman betaamt moest het wel weer een stunt zijn met humor en een knipoog. Ter promotie van Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, hebben we vandaag een aantal bushokjes in Den Haag omgetoverd tot pop-up marktkraam met een groengele luifel en natuurlijk verse producten van de markt. Passanten en reizigers die op de bus of tram stonden te wachten zijn getrakteerd op vers fruit. Kortom weer een geslaagde actie wat ons betreft!

Wim van Leeuwen, namens de Haagse Markt

Over de Haagse Markt

De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openluchtmarkt van Europa en al 75 jaar dé plek om heerlijk rond te struinen en te genieten van de sfeervolle kramen. De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van voordelige producten, het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door tienduizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie: dehaagsemarkt.nl.