Avond vol muzikaal entertainment in de Nieuwe Kerk Den Haag

Op maandag 12 februai organiseert Stichting Blijft Vrouw de 7e editie van het Nieuwjaarsconcert in de Nieuwe Kerk in Den Haag. De avond wordt omlijst door spectaculaire optredens van onder andere de band On your Feet (onder leiding van Marco Braam), Karin Bloemen, Nurlaila Karim, Ellen Evers, Francis van Broekhuizen en Natasja den Toom. De presentatie wordt verzorgt door ambassadrice en beschermvrouwe Joke Bruijs, die zich al ruim zes jaar inzet voor de stichting. Het bekende concert dat jaarlijks wordt georganiseerd is bedoeld om de vrouwen uit de doelgroep van de stichting, ambassadeurs, partners en sponsoren het nieuwe jaar op een positieve manier te starten. Stichting Blijf Vrouw zet zich in voor vrouwen uit regio Haaglanden die naast een levensbedreigende ziekte kampen met sociaal economische moeilijkheden. Meer informatie: www.blijfvrouw.nl

Nieuwjaarsconcert Stichting Blijf Vrouw 2018
(Foto: Stichting Blijf Vrouw)

Hartverwarmende avond

Tijdens het Nieuwjaarsconcert worden de vrouwen getrakteerd op een feestelijke avond waarmee het nieuwe jaar met muziek en vol positieve energie wordt ingeluid. De volledige line-up van het nieuwjaarsconcert bestaat uit Nurlaila Karim, Jasper Taconis, Karin Bloemen, Vajen van den Bosch, Ellen Evers, Francis Broekhuizen, Natasja den Toom, Nicky van der Kuyp, Talita Angwarmasse, Samantha Klots, Lorenzo D’Alba en Peter Strykes. De Nieuwe Kerk in Den Haag fungeert ook dit jaar als idyllisch decor voor het concert. Zonder de steun van (lokale) ondernemers en ambassadeurs, ook wel de ‘Vrienden van Blijf Vrouw’ genoemd, zou deze avond niet georganiseerd kunnen worden. Met dit jaarlijkse concert worden de vrouwen uit de doelgroep van de stichting, ambassadeurs, partners en sponsoren in het zonnetje gezet.

Programma Nieuwjaarsconcert 2018
19.00 uur     Ontvangst
19.45 uur     Aanvang Nieuwjaarsconcert
20.45 uur     Pauze
22.00 uur     Einde Nieuwjaarsconcert

Adres
De Nieuwe Kerk
Spui 175
2511 BM Den Haag
Parkeertip: Q-park Spui Centrum of Parking Stadhuis.

Over Stichting Blijf Vrouw

Stichting Blijf Vrouw heeft als doel om vrouwen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Door bijzondere verwenmomenten of compleet verzorgde dagjes weg zet de Stichting deze vrouwen in het zonnetje. Deze verwendagen, arrangementen en wensen worden samengesteld door de ‘Vrienden van Blijf Vrouw’. Van hen wordt geen financiële bijdrage verwacht. De stichting vraagt alleen tijd, een product of dienst om deze vrouwen te helpen. Het bestuur van de stichting bestaat uit vrouwen die zelf ook te kampen hebben gehad met een levensbedreigende ziekte en zetten zich volledig belangeloos in voor lotgenoten.