Innovatief startup-platform verbindt miljardenindustrie met young professionals in de Caballerofabriek

Het innovatieve startup-platform HortiHeroes komt op donderdag 7 juni naar de Caballerofabriek in Den Haag. Het inspiratie- en netwerkevenement HortiHeroes Arena is een initiatief dat onder andere startups en young professionals verbindt met de food- en flowerindustrie om op grote schaal te vernieuwen en wereldwijd impact te maken. In samenwerking met ImpactCity van Gemeente Den Haag wordt tijdens dit evenement een brug geslagen tussen de stad en food- en flowerdistricten als het Westland voor een duurzame, effectieve kruisbestuiving van kennis, ervaring en creativiteit. Sprekers zijn Gerben Tegenbosch, Senior Manager Global Consumer Sevice bij Adidas en Rob Baan, CEO van Koppert Cress, de marktleider van eetbare planten en bloemen die door nationale én internationale chefkoks, restaurants en hotels worden gebruikt. De HortiHeroes Arena is een maandelijks terugkerend evenement, dat het Nederland op de kaart zet als innovatief epicentrum van de wereldwijde food- & flowerindustrie. Voor meer informatie zie: www.hortiheroes.com.

HortiHeroes Conferentie netwerkborrel HortiHeroes

Thema van het evenement is ‘How To Become A Magnet’, waarbij sprekers Gerben Tegenbosch, Senior Manager Global Consumer Sevice bij Adidas, en Rob Baan, CEO van Koppert Cress, in inspirerende keynotes ingaan op de successen van hun ondernemingen en de aanwezigen. Ze geven praktische tips om de relaties met de klant te versterken, vertrouwen in het product te creëren en op den duur een magneet te worden waar klanten zelf op afkomen.

Desh Ramnath, oprichter van HortiHeroes: ‘In Nederland zitten enorm veel grote ondernemingen die op wereldniveau opereren en samen een miljardenindustrie vormen. Juist zij moeten openstaan voor alle technologische en maatschappelijke veranderingen om relevant te blijven. Naast inspirerende presentaties van sprekers, brengen wij tijdens de HortiHeroes Arena grote en MKB-ondernemers en multinationals uit food- en flowerindustrie in contact met jonge professionals op het gebied van tech, marketing, ICT en ga zo maar door. Den Haag barst van de goede ideeën en buitengewone kennis en ervaring. Uitwisseling daarvan met de juiste ondernemers is cruciaal voor een effectieve co-creatie. Deze mensen met elkaar in contact brengen kan tot prachtige innovaties en ontwikkelingen leiden op het gebied van voeding en natuurlijk over de gehele wereld.’

Tijd:
16:00 uur: ontvangst
16:30 uur: start programma
18:00 uur: netwerken & borrel

Locatie:
De Caballero Fabriek
Saturnusstraat 602516 AH Den Haag

Over HortiHeroes
HortiHeroes verbindt de food- & flowerindustrie met startups, bedrijven, studenten en young professionals uit verschillende sectoren. Bestaande bedrijven komen samen en maken kennis met nieuwe businessmodellen terwijl interne talenten middels trainingen opgeleid worden op het gebied van ondernemerschap en het aantrekken van nieuwe doelgroepen. De drie peilers, HortiHeroes Arena, Hortiheroes Academy en HortiHeroes Startup, zorgen voor de verbinding tussen professionals die nodig is om de food & flower industrie impact te laten maken op wereldniveau.