Spectaculaire autotentoonstelling op het Stadsplein, een Ferrari Experience winactie en een klassieke auto tourrit van 100 km

Vandaag stond Stadshart Amstelveen volledig in het teken van bijzondere collectie auto’s, imponerende klassieke auto’s van Nederland én auto’s van befaamde merken als Porsche, Ferrari en Cadillac. De auto eigenaren die deelnamen aan de autotentoonstelling maakte kans op een prijs o.a. in de categorieën Unexpected European, Unexpected Convertible en Unexpected American. De winnaars waren uniek in hun eigen categorie. Daarnaast werd vandaag van 09.30 uur tot 13.00 uur een tourrit georganiseerd. Gedurende 100 km reden 50 deelnemers langs Oud Hollandse plekken. De tourrit, waarvan de start en de finish op het Stadsplein plaats vond, trok veel bekijks. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Eerste editie Unexpected Wheels successvol
Bron: verbruci.nl

Groots autospektakel in Stadshart Amstelveen
Autoliefhebbers konden afgelopen weekend hun hart ophalen in Stadshart Amstelveen tijdens de eerste editie van het Unexpected Wheels evenement. Het gehele weekend stond in het teken van de fifties en sixties met het oldtimers thema. Op zaterdag en zondag was er een spectaculaire autotentoonstelling op het Stadsplein, een Ferrari Experience winactie en een klassieke auto tourrit op zondag. Verder werden er hapjes uitgedeeld bij het Vershart in het winkelcentrum door o.a. dames op rollerskates. Ook gingen bezoekers als Sandy en Danny op de foto bij de Polaroid fotostand in het Binnenhof. De muzikale omlijsting werd verzorgd door een DJ on wheels, die zijn platen draaide vanuit een Kever uit 1975. Ook was er entertainment voor de kleintjes, zoals een bijzondere BedFord brandweerauto uit 1954, een kindertreintje en een springkussen.

De organisatie is blij dat de eerste editie goed is verlopen:"De eerste editie is goed bezocht. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van zowel bezoekers als deelnemers. De finish van de tourrit was spectaculair! Iedereen wilde met de klassieke auto's op de foto.Wij vonden dat er een gezellige sfeer hing en bovendien was het ook nog prachtig weer," aldus Ben Verheijen (winkelcentrum manager Stadshart Amstelveen).

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star RAW, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open.