Zoektocht naar inspirerende werkgevers uit de regio

Op zaterdag 8 september vindt de vierde editie van Boost Your Future van 12.00 uur tot 16.00 uur plaats in het Haagse stadhuis. Boost Your Future is het carrière-evenement voor starters waarbij Haagse jongeren worden gemotiveerd om hun professionele toekomst in te richten. Ook deze editie dagen veertig werkgevers uit de regio meer dan duizend jongeren uit om tijdens het evenement grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Steeds meer Haagse jongeren zijn zoekende en de Gemeente Den Haag biedt samen met vooruitstrevende werkgevers een steuntje in de rug om uit hun comfortzone te stappen en te groeien door doen. Voor meer informatie zie: www.boostyourfuture.nl

Boost Your Future 2018 Just Try It Banner

Just Try It!
Onder het thema Just Try It slaat de Gemeente Den Haag een brug tussen meer dan veertig inspirerende organisaties en duizend Haagse jongeren. Alle middelen voor het vinden van de juiste baan zijn terug te vinden bij Boost Your Future. Zo bieden de aanwezige werkgevers de jongeren een unieke en inspirerende kennismaking en worden er uitdagende activiteiten en motiverende kennissessies georganiseerd. Onder andere de politie eenheid Den Haag, Hofstad Security, de Kruidvat, Decathlon, WZH en Kas Groeit nemen deel aan Boost Your Future. Ook marktleider in het sociaal netwerken LinkedIn linkt zich aan Boost Your Future en organiseert een inspirerende workshop voor alle aanwezige jongeren.

Meedoen als werkgever aan Boost Your Future
De gemeente Den Haag is op zoek naar inspirerende werkgevers in de regio. Het is voor elke organisatie met minimaal vijf vacatures en een creatief programma bij de stand mogelijk om deel te nemen aan Boost Your Future. Indien uw organisatie minder dan vijf vacatures beschikbaar heeft, bieden wij de mogelijkheid om deze zichtbaar te maken bij de stand van het Werkgevers Service Punt. Na afloop van het evenement worden de resultaten van de kennismakingen met de Haagse jongeren gedeeld. Komt uw organisatie in aanmerking voor Boost Your Future? Voor aanmelden of vragen kan men contact opnemen met Carla van Boheemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Suzanne Brouwer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Locatie
Spui 70
2511 BT Den Haag