Fotojournalist Jimmy Nelson neemt eerste exemplaar in ontvangst

In navolging van de succesvolle eerste editie vorig jaar, brengt boekhandel Paagman voor de tweede keer de feestdagenglossy ‘Present van Paagman' uit. Met de uitreiking van het eerste exemplaar aan de Britse fotograaf Jimmy Nelson, werd het nieuwe nummer gisteren gelanceerd. Naast Jimmy Nelson werden ook o.a. Tonke Dragt, Murat Isik, Teun van de Keuken en Herman van Veen voor deze editie geïnterviewd. Paagman wil met Present zijn klanten bedanken en inspireren, middels interviews, achtergrondstukken en cadeautips omtrent literatuur, cultuur, lifestyle, familie, koken, kunst en reizen. Het magazine wordt uitgegeven door Smith Communicatie en is vanaf dinsdag 6 november in alle vestigingen verkrijgbaar.

Fabian Paagman Jimmy Nelson en Nadine Paagman met de tweede editie van Present van Paagman Ilja Vlietstra
Van links naar rechts: Fabian Paagman, Jimmy Nelson en Nadine Paagman presenteren de tweede editie van Present van Paagman.
Foto: Ilja Vlietstra.


Jimmy Nelson, Tonke Dragt, Herman van Veen en meer
Prijkte vorig jaar Yvon Jaspers op de cover, dit jaar is gekozen voor de charismatische Jimmy Nelson. De Britse fotograaf en fotojournalist vertelt in een acht pagina’s tellend interview meer over zijn nieuwste fotoboek Homage to Humanity. Daarnaast bevat het magazine tal van andere interviews met onder andere Herman van Veen, Murat Isik, Yvette van Boven, Janneke Vreugdenhil en Sergio Herman en wordt de lezer getrakteerd op inspirerende tips voor de feestdagen. Ook bevat het magazine een zeldzaam interview met Tonke Dragt, waarvoor Nadine en Fabian Paagman hoogstpersoonlijk bij de schrijfster op bezoek mochten komen. Initiatiefnemer Fabian Paagman: ‘De eerste editie was een groot succes en we hebben zoveel lovende reacties gekregen dat een tweede Present dit jaar niet mocht uitblijven. We hopen dat de interviews met onder andere kinderboekenschrijfster Tonke Dragt, Libris-literatuurprijs-winnaar Murat Isik en alleskunner Herman van Veen, de cadeautips, recepten, wereldse foto’s en andere artikelen de lezer net zo inspireren als ons.’ 

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 65 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen en –meubilair, cd’s, dvd’s en lp’s en horeca. Paagman heeft twee vestigingen in Den Haag en verkoopt tevens online via paagman.nl. In 2018 breidde Paagman uit met de overname van Boekhandel Huyser in Delft en werd het Kicking Horse Café op de Frederik Hendriklaan vernieuwd. Voor meer informatie: www.paagman.nl.