Versmarkt Fresh! in Leidsenhage officieel geopend

Eerste gedeelte van de toekomstige Mall of the Netherlands klaar


Vanmorgen is de versmarkt van de toekomstige Mall of the Netherlands officieel geopend door Country Manager Unibail-Rodamco-Westfield, Bart van Twillert en wethouder Nadine Stemerdink. Topchef Robèrt van Beckhoven heette iedereen welkom door symbolisch de loper in Fresh! uit te rollen. Fresh! biedt consumenten een bijzondere mix aan winkels en speciaalzaken. Consumenten kunnen hier terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar kunnen ook ter plekke genieten van alles dat Fresh! te bieden heeft: een uniek aanbod van local heroes gecombineerd met ambachtelijke en gevestigde merken. Versmarkt Fresh! is het eerste volledig nieuwe gedeelte dat is geopend in de toekomstige Mall of the Netherlands. In 2020 staat de Grand Opening van Mall of the Netherlands gepland. Voor meer informatie: www.mallofthenetherlands.com en www.leidsenhagevernieuwt.nl


Foto: Mike van Bemmelen

“Wij zijn ontzettend blij met deze mijlpaal. Fresh! vormt, met het divers en kwalitatief versaanbod, een belangrijke bestemming binnen de toekomstige Mall of the Netherlands” aldus Teun Koek, Projectdirector vanuit Unibail-Rodamco-Westfield.

Passie voor food en gastronomie in Fresh!
Geïnspireerd door eetgelegenheden van over de hele wereld, brengt Mall of the Netherlands met Fresh! een 2.500 m2 tellende koop- en eetmarkt voor levensmiddelen, waar de beste lokale highstreet-concepten en levendige activiteiten rondom gastronomie gecombineerd worden. De versmarkt bevat een verzameling van 9 kiosken en 21 verswinkels met een breed, kwalitatief hoogstaand aanbod van de beste lokale producten. Fresh! stelt klanten in staat hun passie voor eten te ontwikkelen en te versterken op een levendige, open en sociale locatie. Het concept biedt consumenten letterlijk een kijkje in de keuken bij de speciaalzaken waarbij zij de ambachtslieden live aan het werk kunnen zien. Het aanbod varieert local heroes zoals Henk Kraan Visspecialiteiten en Slagerij Christiaanse tot bijzondere merken zoals Bij Robèrt, Wah Nam Hong Asian Market, Victor Russo’s Osteria, Jabugo Bar Iberico, Toko Bali en Itosshii Sushi. Zie voor een compleet overzicht: winkels Fresh! 

Over Mall of the Netherlands
Om van het verouderde Leidsenhage een internationaal retail-icoon te maken, biedt Unibail-Rodamco-Westfield met 117.000 m2 vloeroppervlak straks ruimte aan flagship stores van topmerken, winkels van lokale ondernemers en allerlei hippe horecaconcepten. Daarnaast huisvest het onder andere een bioscoop met tien zalen, versmarkt Fresh! en boetiekgebied The Gallery. In 2020 staat de feestelijke opening gepland. Het hypermoderne en compleet overdekte gebouw vol sfeervolle elementen en duurzame toepassingen is ontworpen door MVSA Architects en ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Voor meer informatie op leidsenhagevernieuwt.nl en mallofthenetherlands.com

Over Unibail-Rodamco-Westfield
Unibail-Rodamco-Westfield is de grootste internationale ontwikkelaar en exploitant van winkelbestemmingen, met een portefeuille ter waarde van € 62 miljard (per 31 december 2017). Op dit moment bezit de vastgoedonderneming 102 winkelcentra in 13 landen, waar jaarlijks zo’n 1,2 miljard bezoekers shoppen. In Nederland is Unibail-Rodamco-Westfield eigenaar van winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Leidsenhage. Kijk voor meer informatie op urw.com.