Dille & Kamille opent op 28 juni aanstaande hun 33ste vestiging. De woonwinkel verkoopt een breed assortiment aan huis, tuin en keuken artikelen. De Nederlandse winkelketen opent een nieuwe vestiging in Stadshart Amstelveen, hetgeen extra bijzonder is, omdat zij normaliter kiezen voor vestigingen in een karakteristiek pand in een historisch centrum. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl


“In de winkels van Dille & Kamille huist een prettig en huiselijke sfeer. Bijna al onze vestigingen bevinden zich in een karakteristiek pand in een historisch centrum met groen en het liefst een pleintje voor de deur. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en om in harmonie met de natuur te leven. Die missie dragen we ook graag uit in het Stadshart van Amstelveen om zo ons gedachtengoed van ‘natuurlijke eenvoud’ naar iedereen te brengen. Wij willen met onze winkels een oase van rust brengen in drukbezochte winkelstraten en het pand in Stadshart Amstelveen, biedt ons een uitgelezen kans om dit te realiseren,” aldus Karin Groot brand & marketingspecialist van Dille & Kamille.

Stadshart Amstelveen verheugt zich op de komst van Dille & Kamille. Centermanager Ben Verheijen: “We zijn erg blij dat we weer een unieke winkelformule kunnen toevoegen aan ons uitgebreide winkelaanbod in Stadshart Amstelveen. Dille & Kamille biedt met het eigentijdse assortiment van ambachtelijk gemaakte huis-, tuin- en keukenproducten voor ieder wat wils. Wij zijn verheugd dat Dille & Kamille ons winkelcentrum heeft gekozen als nieuwe vestigingslocatie. Dille & Kamille past goed bij het servicelevel en de kwaliteit van Stadshart Amstelveen en dat maakt het een goede match.”

Dille & Kamille opent naar verwachting 28 juni op Binnenhof 81.

Over Dille & Kamille
Dille & Kamille staat voor tijd nemen voor jezelf en je omgeving. Genieten van alledaagse dingen. Zij kiezen voor een assortiment dat eenvoud uitstraalt, met een voorkeur voor vakwerk, ambachtelijke producten en voor natuurlijke materialen. Geen overbodige decoraties of hippe vormen, natuurlijke eenvoud is de kern van Dille & Kamille. Bij Dille & Kamille vindt men alles voor huis, tuin en keuken.

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, NA-KD, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star RAW, Superdry, Hudson’s Bay en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vershart te vinden. Stadshart Amstelveen is het enige Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield met een internationale classificatie, toegekend voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nlwww.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvnl.