De nieuwste hotspot van Scheveningen met inspirerend uitzicht over zee

Onlangs is De Pier met restaurant ZILT een nieuw horecaconcept rijker. Het restaurant met rondom uitzicht over zee en boulevard voert een uitgebreide kaart waarbij gasten een eigen 3 gangendiner kunnen samenstellen voor een vaste prijs van € 17.50,- (op maandag tot en met donderdag). Met een ruime keuze aan diverse streek- en seizoensproducten is de kaart veelzijdig en toegankelijk voor iedereen. Signature dishes van de chef zijn: gerookte zalmtartaar, pekingeend, maar ook het welbekende twaalfuurtje is favoriet. In het panoramisch restaurant met open keuken zijn alle ingrediënten aanwezig om 260 gasten culinair in de watten te leggen voor een fijne prijs. Meer informatie: www.pier.nl en www.restaurantzilt.nl 


Foto: Restaurant ZILT biedt een veelzijdige kaart met ruime keus voor iedereen © Daniel Verkijk


Foto: Signature dish van de chef: gerookte zalmtartaar gemarineerd in dragonvinaigrette © Daniel Verkijk


Foto: Restaurant ZILT bevindt zich op het Zuidereiland van De Pier ©Tim Schnitzler

Over De Pier
De Pier in Scheveningen is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is daarnaast zeer in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl