World Trade Center Rotterdam is één van de tien Rotterdamse gebouwen die strijden voor de titel 'Mooiste gebouw van Rotterdam'. Dat heeft initiatiefnemer ZeroTen City bekendgemaakt. Eind september wordt duidelijk welk Rotterdams icoon ook daadwerkelijk wint. Stemmen kan via www.mooistegebouwvanrotterdam.nl.


World Trade Center Rotterdam is genomineerd voor de titel ‘Mooiste gebouw van Rotterdam’. Foto: WTC Rotterdam.

Combinatie van klassiek en imposant

Eveline Steenbergen, Managing Director WTC Rotterdam is trots op de nominatie: 'World Trade Center Rotterdam is een schitterend icoon in het Rotterdamse straatbeeld; een combinatie van de monumentale, klassieke laagbouw en de imposante hoogbouw. Op dit moment wordt het gebouw klaargemaakt voor de toekomst, wat onder andere een grote renovatie- en verduurzamingsslag inhoudt. Nu al voelen veel bedrijven en bezoekers zich hier thuis en is de service van hoogstaand en internationaal niveau, maar na de voltooiing van het masterplan dat World Trade Center Rotterdam volledig toekomstproof maakt, zijn ook daadwerkelijk alle denkbare faciliteiten in huis. We hopen uiteraard dat Rotterdammers deze trots delen en World Trade Center Rotterdam naar de overwinning stemmen.'

De prijs wordt uitgereikt op initiatief van ZeroTen City, een jong Rotterdams merk dat graag wil aantonen hoe mooi, innoverend en economisch welvarend de stad is.

Over World Trade Center Rotterdam
World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisend stadscentrum van Rotterdam, is sinds 2015 in eigendom van Bouwinvest en beschikt over een totaal vloeroppervlak van 76.000 m². Het voormalige Beursgebouw is een Rijksmonument, lid van de World Trade Centers Association en biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders. Naast de huurmogelijkheid van state of the art kantoorruimte, staat het gebouw bekend om het hoge voorzieningenniveau: zoals een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), Business Services, parkeergarages, Business Club, shops, diverse horeca en een Art Gallery. Binnenkort worden daar nog een hotel en een citygym aan toegevoegd. Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners op het gebied van internationaal zakendoen en binnen het internationale netwerk van World Trade Centers. Meer informatie: www.wtcrotterdam.com.