Gehele assortiment Christine le Duc te verkrijgen via bol.com en Etos.nl

Vanaf november zal de Nederlandse consument toegang hebben tot het gehele Christine le Duc assortiment via Etos en bol.com. In 259 Etos filialen zijn de massage-oliën en glijmiddelen verkrijgbaar en op Etos.nl ook de Christine le Duc lovetoys. Via bol.com is het gehele Christine le Duc assortiment van lingerie tot lovetoys te bestellen in Nederland en België. De 15 fysieke winkels van Christine le Duc blijven daarbij onmisbaar, aangezien de klant nog graag naar de winkel komt voor het persoonlijke en deskundige advies van de medewerkers. Christine le Duc is reeds 50 jaar lang de grootste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. “Het belang van een leuk seksleven, ongeacht leeftijd en ervaring, staat bij ons voorop”, aldus Audrey van Ham, CEO Christine le Duc. Voor meer informatie over Christine le Duc zie: christineleduc.nl/

Christine le Duc website

Christine le Duc, bol.com en Etos slaan handen ineen © Anko Stoffels

‘Kennismaken met erotiek’

Zowel bol.com als Etos, beide onderdeel van Ahold Delhaize, kiezen voor Christine le Duc om het assortiment toegankelijk te maken voor een brede doelgroep. Caspar Klinkhamer, cluster director van bol.com: “bol.com is altijd op zoek naar professionele partners om ons assortiment van inmiddels 21 miljoen artikelen uit te breiden en het dagelijks leven van onze 10 miljoen klanten makkelijker te maken. De lingeriecollecties van Christine le Duc spreken een grote vrouwelijke doelgroep aan. Hiermee willen we ons sexy lingerie assortiment graag uitbreiden.”  

Afgelopen januari kondigde Christine le Duc aan het bezorggebied ook naar België uit te breiden. Doordat bol.com zowel in Nederland als België actief is, kunnen Belgische klanten nog beter worden geholpen. 

Taboe doorbreken

Audrey van Ham, CEO van Christine le Duc is trots op de samenwerking met de oer-Hollandse merken: “Er blijkt bij veel mensen toch nog een taboe te bestaan om iets te kopen bij een erotiekshop. Met de mogelijkheid om via deze retailers te bestellen, verlagen we deze drempel en kunnen meer mensen kennis maken met ons assortiment. Je moet zijn waar de consument is en dat betekent dat we niet alleen via onze eigen kanalen in de markt aanwezig moeten zijn, maar ook juist bij grote retailers. Het merk Christine le Duc heeft 80% naamsbekendheid in de Nederlandse markt, maar als je niet aanwezig bent in de grote “winkelstraten van de toekomst” kun je ook niet top of mind blijven.”

‘Christine le Duc belangrijke trigger’

Eva Verhulst, Category manager health & care bij Etos: “De producten van Christine le Duc zijn voor veel klanten betrouwbaar. Christine Le Duc voorziet ons van het juiste assortiment en advies, een belangrijke trigger voor onze klanten die voor het eerst in aanraking komen met dit assortiment. We zijn blij om de samenwerking voort te zetten en dat we onze klanten een nog breder assortiment aan kunnen bieden als wat er nu al verkrijgbaar is”

Over Christine le Duc

Christine le Duc, opgericht in 1968, is de grootste en oudste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. De winkels en de webshop van Christine le Duc hebben een open uitstraling en de ruime keuze van een speciaalzaak in erotische artikelen. Eind 2018 is in samenwerking met Goedele Liekens de Le Duc Academy gelanceerd met verschillende workshops, tips van experts en evenementen. Het assortiment bestaat uit onder meer een uitgebreide collectie lingerie, fashion en lovetoys. De winkels kenmerken zich door de aangename omgeving met integere en deskundige medewerkers. Christine le Duc heeft een Nederlandse en een Belgische webshop en 15 vestigingen verspreid over Nederland.