In navolging van de succesvolle eerste twee edities, brengt boekhandel Paagman voor de derde keer de gratis feestdagenglossy ‘Present van Paagman' uit. Met auteur Ilja Leonard Pfeijffer, die op de cover staat, werd getoost op het nieuwe magazine. Naast Pfeijffer werden ook onder andere Karin Slaughter, Bart Chabot, Louis Theroux, Freddy 'Vjeze Fur' Trathlenervoor deze editie geïnterviewd. Het magazine ligt vanaf half november in de winkels van Paagman.

Fabian Paagman Ilja Leonard Pfeijffer en Nadine Paagman toosten op de 3e editie fees
Fabian Paagman, Ilja Leonard Pfeijffer en Nadine Paagman toosten op de derde editie van feestdagenglossy 'Present van Paagman' © Sophie

Achtergrondartikelen en feestdageninspiratie

Op de cover prijkt schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, die afgelopen jaar hoge ogen gooide met zijn roman Grand Hotel Europa. Het magazine bevat dan ook een uitgebreid gesprek met Pfeijffer over wat het boek teweeg heeft gebracht. Ook zijn er tal van andere interviews en achtergrondartikelen in Present van Paagman te vinden en staat het magazine weer boordevol feestdageninspiratie.

Paagman wil met Present haar klanten bedanken en inspireren, middels interviews, achtergrondstukken en cadeautips omtrent literatuur, cultuur, lifestyle, familie, koken, kunst en reizen. Het magazine wordt uitgegeven door Smith Communicatie.

Over Paagman

Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 65 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen en –meubilair, cd’s, dvd’s en lp’s en horeca. Paagman heeft twee vestigingen in Den Haag, één in Delft en verkoopt tevens online via paagman.nl. Begin 2020 wordt een gloednieuwe winkel in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam geopend. Voor meer informatie: www.paagman.nl.