Dé nieuwste hotspot op het Kurhausplein

Restaurant Blaze & Co opent zaterdag 30 november haar deuren. Blaze & Co is gevestigd op de plek van het voormalige restaurant Topkapi in het hart van Scheveningen op het Kurhausplein. Het restaurant kenmerkt zich door het op tattoos geïnspireerde interieur, de grill-gerechten voor vlees- vis- en veggie liefhebbers en out-of-the box cocktails. Gasten genieten hier van de ‘Springsteen Chicken’, de vegetarische ‘Greta Thunburger’ of Blaze’s signature dish ‘Cefishe de Salmon’. Alle gerechten worden overgoten met een saus van live muziek. De bezoeker luistert op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag naar blues, folk en rock ballads. In het weekend is het restaurant ook open voor lunch. Blaze & Co sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere: La Galleria, Steam Bar & Grill, Solo Vino Wine Bar en het winterevenement Cool Event. Blaze & Co is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. Voor meer informatie: blaze-co.nl

Interieur Blaze Co c Blaze Co 1                                                             

Blaze & Co opent deuren in het bruisende hart van Scheveningen © Blaze & Co

The ‘Outlaw’ of Scheveningen

Restaurant Blaze & Co onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Mede-eigenaar Michael de Ridder: “Met restaurant Blaze & Co spelen we in op de beleving van onze gasten. Hier komen Cajun en New Orleans op je bord, maar ook uit de speakers. Het stoere interieur met de neo traditional tattoo wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een hippe, stoere jas waarmee we een nieuwe doelgroep willen aanspreken.Mede-eigenaar Damiano D’Alba vult aan: “We ondernemen al 40 jaar op het Kurhausplein en zijn trots, dat we restaurant Blaze & Co als nieuwste  horecaconcept mogen toevoegen aan onze portfolio. We kijken er met het team naar uit om een totaal vernieuwde dinerbeleving aan onze gasten te geven. Restaurant Blaze & Co is nostalgie op z’n coolst.” 



Links: gerecht Springsteen Chicken. Rechts: v.l.n.r. Mikhail Chetverikov, Benjamin Stuut, Lorenzo D'Alba © Blaze & Co

Over Entrada Group

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils en stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter. Voor meer informatie: www.entrada-restaurants.nl