Eerste editie vindt plaats op dinsdag 24 maart 2020 

Op dinsdagavond 24 maart organiseert Gallery61 de eerste editie van ‘G61 on stage’. De kleurrijke en kunstzinnige brasserie in De Passage in Den Haag heeft dit concept in het leven geroepen om creatief talent een podium te bieden. De avond staat o.a. in het teken van kunst, poëzie, zang en fotografie. Zo kan men kunstwerken of foto’s exposeren, gedichten voordragen of muziek ten gehore brengen. Ook alle andere vormen van creatieve expressie zijn welkom. Gallery61 roept al het creatief talent uit omgeving Den Haag op om zich aan te melden voor deze avond. Tijdens deze avond is het ook mogelijk om als gast aan te schuiven en te dineren met een exclusief menu van de onlangs vernieuwde menukaart. Voor het aanmeldformulier, reserveren en meer informatie zie: gallery-61.nl  

Gallery61 biedt creatief talent een podium tijdens G61 on stage c Peter Baas
Gallery61 biedt creatief talent een podium tijdens ’G61 on stage’ © Peter Baas 

Vanessa van der Vaart, General Manager Gallery61 roept alle creatievelingen op om zich aan te melden voor G61 on stage: “Gallery61 is ontstaan met de visie om kunst, creativiteit en goed lokaal eten samen te brengen. Dit komt niet alleen terug in het kunstwerk op je bord, maar ook in de meer dan 35 kunstwerken aan de muur. Nu willen we onze gasten een extra beleving meegeven door op dinsdagavond een open podium te organiseren. Creatief talent in de breedste zin van het woord is hier welkom. We laten ons graag verrassen door alle inzendingen die binnenkomen en kijken ernaar uit een podium te bieden waar ze gezien of gehoord worden. Op deze manier hopen we zowel het talent, als de liefhebber een onvergetelijke avond te bezorgen!”.   

Over Gallery61 
In één van de oudste panden van de stad, in De Passage op nummer 61, ligt de kleurrijke brasserie Gallery61. Hier beschilderen de chefs hun borden met de lekkerste smaken van lokale, Haagse leveranciers. En altijd net een beetje buiten de lijntjes. Zo brengt Hollandvis dagelijks verse vis rechtstreeks vanuit de Scheveningse haven naar onze keuken. Terwijl de koeien van onze slager Piet van den Berg enkele kilometers verderop in natuurgebied de Groenzoom grazen. Op ons dak maken we echte Haagse honing in onze eigen bijenkas. Zowel de internationale gerechten als het moderne interieur krijgen bij Gallery61 een kunstzinnige knipoog.