Intelligente lockdown zorgt voor veel seksuele spanning, zowel positief als negatief

Christine le Duc en seksuologe Astrid Kremers hebben de handen ineen geslagen en een adviespunt geopend, de zogenaamde ‘Raad en Daad Lijn’. Nu men veel binnenshuis is door het Corona virus zorgt dat - letterlijk - voor de nodige uitdagingen en spanningen, zowel positief als negatief. Mensen zijn in deze tijd veel samen, hetgeen irritaties en stress met zich mee kan brengen en de seksuele relatie aardig op de proef stelt. Aan de andere kant blijkt dat veel partners juist nu de seksuele uitdaging opzoeken en gaan experimenteren met erotische producten. De Raad & Daad Lijn moet in deze tijden antwoord geven op alle vragen op het seksuele en relationele vlak. Seksuoloog Astrid Kremers deelt haar professionele kennis over problemen rondom intimiteit en seksualiteit. De ervaren medewerk(st)ers van Christine le Duc, die normaal persoonlijk advies geven in één van de winkels, bieden nu een luisterend oor en geven op afstand gratis en vakkundig advies over hoe de relatie spannend te houden en welke erotische producten daarvoor het beste gebruikt kunnen worden. Iedereen die behoefte heeft aan persoonlijk advies kan terecht op: www.christineleduc.nl/raad-en-daad, kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of een bericht sturen via Facebook Messenger m.me/ChristineLeDuc.nl

Christine le Duc en seksuologe Astrid Kremers openen de Raad Daad Lijn c Christine le Duc
Christine le Duc en seksuologe Astrid Kremers openen ‘de Raad & Daad Lijn’ © Christine le Duc

Handje helpen in deze moeilijke periode
“Nu we sinds weken dagen uit veiligheidsoverwegingen de winkels van Christine le Duc tijdelijk hebben moeten sluiten, merken we dat er een enorme behoefte is aan advies op afstand. Het is, zeker nu, belangrijk om voor jezelf en je relatie te zorgen. Het kan voorkomen dat de een meer zin heeft in intimiteit en seksuele gemeenschap dan de ander, maar hoe pak je dat aan? Of mensen die zich helemaal alleen moeten vermaken. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven. Door de samenwerking met seksuologe Astrid Kremers hopen wij de mensen weer wat zelfvertrouwen te geven voor gezonde spanning en hen een handje te helpen om door deze moeilijke periode heen te komen”, aldus Audrey van Ham, CEO Christine le Duc.

Dichter bij elkaar komen in quarantaine tijd
“Ik hoop dat mensen nu dichter bij elkaar komen. Maar ik weet ook dat er juist nu veel relationele en seksuele problemen zijn. Samen met de medewerkers van Christine le Duc sta ik daarom klaar om advies te geven. Ik ben dan ook trots op de samenwerking en kijk er naar uit om mijn kennis te delen met alle mensen die daar behoefte aan hebben. Die kennis kan bijdragen aan een plezieriger seksleven”, aldus seksuologe Astrid Kremers.

Raad en Daad LijnIedereen die behoefte heeft aan persoonlijk advies kan terecht op: www.christineleduc.nl/raad-en-daad, kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of een bericht sturen via Facebook Messenger m.me/ChristineLeDuc.nl. De medewerkers staan dagelijks tussen 15:00 - 18:00 en 19:00 - 22:00 uur klaar om advies te geven. Daarnaast gaan de werknemers op dinsdag- en vrijdagavond tussen 19:00 - 20:00 uur live op Facebook vanuit de winkels. Onder de noemer 'Achter gesloten deuren' geven de 'Vrouwen van le Duc' antwoord op alle vragen en worden er verschillende product demo's gegeven. Voor meer informatie over Christine le Duc zie: christineleduc.nl. Voor meer informatie over Astrid Kremers zie: www.sexuoloog.nl

Over Christine le Duc 
Christine le Duc, opgericht in 1968, is de grootste en oudste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. De winkels en de webshop van Christine le Duc hebben een open uitstraling en de ruime keuze van een speciaalzaak in erotische artikelen. Eind 2018 is in samenwerking met Goedele Liekens de Le Duc Academy gelanceerd met verschillende workshops, tips van experts en evenementen. Het assortiment bestaat uit onder meer een uitgebreide collectie lingerie, fashion en lovetoys. De winkels kenmerken zich door de aangename omgeving met integere en deskundige medewerkers. Christine le Duc heeft een Nederlandse en een Belgische webshop en 15 vestigingen verspreid over Nederland. Ook is het assortiment sinds kort verkrijgbaar bij Etos en Bol.com.