Tangelo Software nu ingezet door alle ministeries 

Volgende week presenteert minister Wopke Hoekstra op Prinsjesdag de Miljoenennota aan de Tweede Kamer. Tangelo Software, een Nederlands FinTech-bedrijf gespecialiseerd in het intern produceren van bedrijfsrapporten, heeft in samenwerking met Sdu het softwareplatform geïmplementeerd waarmee de Miljoenennota is gemaakt. Tangelo Software biedt een eenvoudig te gebruiken systeem voor iedereen die (financiële) verslagen maakt. Daarmee wordt het mogelijk met meerdere mensen gezamenlijk in één bronbestand te werken. Daarnaast ondersteunt de software de nieuwste trends op het gebied van effectieve communicatie met stakeholders. Voor meer informatie zie: www.tangelo-software.com. 

derde dinsdag1
FOTO: overhandiging Miljoenennota aan Tweede Kamer 

Veilige cloud-based software in tijden van thuiswerken
Tijdens de coronacrisis is gebleken hoe belangrijk het is alle ICT op orde te hebben om goed thuis te kunnen werken. Met het systeem van Tangelo Software worden documenten waar verschillende personen input voor aanleveren in de cloud beheerd. Voor de overheid draait de software op een beveiligde IT-omgeving. Daardoor kon het werk aan de Miljoenennota onvertraagd doorgaan. Net voordat Nederland massaal thuis ging werken. Stéphanie Kriek, Projectmanager bij het ministerie van Financiën: “Fysiek contact was voorheen een must voor de manier waarop we werkten. Dat probleem waren we nu gelukkig een stap voor met Tangelo Software.”

Alle twaalf de ministeries werken met Tangelo
Tangelo is steeds per drie ministeries tegelijk uitgerold, gebruikt en geëvalueerd. De leermomenten van elke implementatie kwamen ten goede aan de volgende ministeries. Na ruim een jaar was de software binnen de twaalf ministeries en hun domeinen in gebruik. Net voordat Nederland massaal thuis ging werken. Het ministerie van Financiën heeft inmiddels zelf een helpdesk ingericht voor de andere ministeries. Het systeem is in de praktijk zo intuïtief gebleken dat de eigen medewerkers de ondersteuning konden overnemen.

Over Tangelo Software
Tangelo (Zeist) biedt bedrijven een slimmere, eenvoudigere manier om goed ontworpen documenten intern te maken, van jaarverslagen tot de uitnodiging voor de jaarvergadering. Als onderdeel van de VANAD Group heeft Tangelo zich ontwikkeld van multichannel publicatieplatform tot een wereldwijde oplossing voor jaarverslaglegging waar inmiddels 100 (inter)nationale beursgenoteerde en (semi)-overheid organisaties gebruik van maken, alsmede vijf van de zeven Nederlandse banken en alle twaalf de ministeries. Tangelo is actief in Nederland en Sydney voor klanten in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Meer informatie via: www.tangelo-software.nl