Kunst- en kadowinkel KYLDO heeft haar eerste flagship store in Stadshart Amstelveen geopend. KYLDO, met winkels in Naaldwijk, Spijkenisse, Rotterdam, Veenendaal en Pijnacker kenmerkt zich door de collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland. KYLDO Amstelveen onderscheidt zich door de eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst. Door het borstelen en slijpen van het aluminium creëren de kunstenaars diepte en door het toevoegen van airbrush en schildertechnieken ontstaat er een schouwspel aan kleuren, diepte en beweging. Met de komst van KYLDO Amstelveen op het Binnenhof 59 is het Stadshart een luxe kunst- en woondecoratiewinkel rijker. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Kunst Kyldo
Kunst- en kadowinkel KYLDO opent eerste flagship store in Stadshart Amstelveen  © Stadshart Amstelveen

Een snoepwinkel van kleur en vrolijkheid 
Michaël Spek, eigenaar KYLDO Amstelveen: “We zijn niet helemaal nieuw in Stadshart Amstelveen. Vier jaar geleden hebben wij een periode de etalage van het oude congresgebouw gevuld met onze wandkunst. Door de vele positieve reacties die wij hierop hebben ontvangen, stond een winkel in deze omgeving hoog op ons wensenlijstje. En nu is het eindelijk zo ver. Binnenlopen in onze winkel is alsof je je begeeft in een snoepwinkel van kleur en vrolijkheid.”    

Aluminium wandkust met een vrijblijvende thuis-testservice  
Spek vervolgt: “Wij onderscheiden ons door onze eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst welke bestaat uit aluminium platen die met de hand geslepen en/of geborsteld worden. Kleur wordt hieraan toegevoegd met lak door middel van airbrush technieken of door het ouderwets schilderen met acrylverf. Het effect van het slijpwerk in wandkunst is verrassend vernieuwend en wordt nog eens versterkt wanneer door reflectie van licht een verrassende illusie van diepte in het werk ontstaat.” 

“Daarnaast bieden wij een vrijblijvende thuis-testservice waarbij mensen thuis kunnen kijken of het gekozen stuk in hun eigen interieur tot zijn recht komt én hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Wij kunnen niet wachten om onze mooie winkel te laten zien. Bij KYLDO vindt men geen dertien in een dozijn koopje, maar stijlvolle cadeaus die vaak zijn voorzien van certificaat. De koffie staat klaar, wees welkom!” aldus, Michaël Spek.  

Kyldo
Kunst- en kadowinkel KYLDO opent eerste flagship store in Stadshart Amstelveen  © Stadshart Amstelveen

Over Stadshart Amstelveen 
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de De Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD Store en Costes. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Sinds 2012 heeft het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield een internationale classificatie toegekend gekregen voor kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn