Cloud CX softwarebedrijf één van de meest snelgroeiende techbedrijven van Nederland

QuandaGo, een cloud CX software bedrijf, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Met deze nominatie is QuandaGo verzekerd van een plek in de ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Belangrijkste criteria voor de Deloitte Technology Fast 50 zijn de omzetcijfers tussen 2016 en 2019. Op woensdag 25 november wordt via een online uitreiking de definitieve ranking van de top 50 meest snelgroeiende techbedrijven van Nederland bekendgemaakt. Meer informatie over QuandaGo: www.quandago.com.

Fast 50 Nominee

Arnoud Munneke, mede-eigenaar van QuandaGo: “We zijn er ontzettend trots op dat wij een van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland zijn. Naast dat wij vereerd zijn dat wij tussen 49 andere prachtige bedrijven staan, is deze onderscheiding vooral een bekroning op onze visie met een focus op een connected experience voor de eindklant. Vier jaar geleden timmerden wij al hard aan de weg om waardevolle en efficiënte online verbindingen tussen klanten en bedrijven te creëren. Iets wat erg belangrijk is in tijden waarin bedrijven hun klanten steeds minder vaak kunnen zien. De nominatie bewijst dat toekomstproof opereren de sleutel tot succes is. Samen met onze medewerkers, klanten en partners zullen we dit blijven doen. In de tussentijd verheugen wij ons op de uitreiking eind november!”

Bart de Vries, programmaleider van de Technology Fast 50 voegt hieraan toe: “We zijn dit jaar aangenaam verrast met het grote aantal deelnemers aan de Fast 50. De bedrijven laten een indrukwekkende technologische groei zien.” 

Het QuandaGo Connected Experience Platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie als hulpmiddel om interacties en complete processen te automatiseren. Dit komt zowel de effectiviteit als de efficiëntie ten goede en valt daardoor in de smaak bij bedrijven uit binnen- en buitenland. Voor hen maakte QuandaGo het eenvoudig om te starten met een cloudgebaseerd contactcenter waarbij alle informatiesystemen zijn geïntegreerd. Het product sluit feilloos aan bij de behoeftes in de markt en dit resulteerde in een flinke omzetstijging waardoor QuandaGo nu tot de top 50 behoort.

Over QuandaGo
QuandaGo is een cloud CX softwarebedrijf en levert oplossingen voor contactcenters, kennismanagement en bedrijfsautomatisering. Het creëren van een waardevolle en efficiënte verbinding tussen klanten en bedrijven staat hierbij voorop. QuandaGo heeft met succes meer dan 100 miljoen interacties met klanten ondersteund en succesvol afgehandeld voor toonaangevende merken in onder meer de detailhandel, financiële dienstverlening, telecommunicatie en nutsbedrijven. QuandaGo is onderdeel van de VANAD Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Rivium in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf heeft vestigingen in Den Bosch, Zeist, San Francisco (VS) en Agno (Zwitserland). Kijk voor meer informatie op: www.quandago.com.

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie is gebaseerd op het groeipercentage van de omzet over de afgelopen vier jaar (2016-2019). Bedrijven jonger dan vier jaar kunnen deelnemen aan de Deloitte Technology Fast 50 programma in de categorie Rising Star. Deelnemers aan de Fast 50 komen zowel uit de publieke als private sector en bestrijken alle technologiesegmenten. De nominatie biedt tevens een kans om een ​​plaats te bemachtigen in de EMEA Technology Fast 500 2020, de ranglijst van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Kijk voor meer informatie op www.fast50.nl.