Eerste coronasneltestlocatie in winkelcentrum in Nederland 

Vandaag opent de eerste coronasneltestlocatie in een winkelcentrum in Nederland. Waar de meeste testlocaties openen op een bedrijventerrein, opent Coronatest West in Stadshart Amstelveen. Coronatest West heeft voor Stadshart Amstelveen gekozen omdat het een centrale locatie is waar men zowel gemakkelijk met de auto, de fiets, het OV als te voet kan. Hiermee wil de organisatie zorgen voor een kortere reisbeweging. De locatie bevindt zich op Rembrandtweg 6 in het oude pand van de ABN Amro Bank, tegenover de uitgang van de parkeergarage. Het pand is maar liefst 520m2 groot, heeft een aparte- in en uitgang en een speciale looproute. Er is een grote hal en er zijn vier aparte kamers waar verschillende testen worden gehouden. Particulieren en bedrijven kunnen hier terecht voor een RIVM gevalideerd antigenen neusswabtest en een antistoffen bloedtest. Van beide testen is na 15 minuten de uitslag bekend. Voor meer informatie en het maken van een afspraak bij Coronatest West zie: www.coronatestwest.nl. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl.  

Stadshart Amstelveen krijgt coronasneltestlocatie c Stadshart Amstelveen
Coronatest West opent vandaag in Stadshart Amstelveen © Stadshart Amstelveen

Irakli Goglidze, oprichter Coronatest West: “We merken dat er veel vraag is naar een testlocatie op een centrale plek. Door het snelle schakelen van Stadshart Amstelveen hebben we in een zeer korte tijd deze locatie kunnen openen. Het winkelcentrum is voor iedereen goed bereikbaar en hiermee zorgen we ervoor dat de reistijd naar een locatie korter wordt. Men wil snel duidelijkheid of hij of zij besmet is met het virus. Deze vraag komt niet alleen van particulieren, maar ook werkgevers willen snel weten of ze hun personeel moeten missen. Door deze locatie te openen hoop ik dat de drempel om je te laten testen lager wordt.”     

Coronatest West is zeven dagen per week geopend op de volgende tijden: 

Maandag:10:00 – 18:00 uur 
Dinsdag:09:00 – 18:00 uur 
Woensdag:09:00 – 18:00 uur 
Donderdag:09:00 – 20:00 uur 
Vrijdag:09:00 – 18:00 uur 
Zaterdag:09:00 – 18:00 uur 
Zondag:11:00 – 17:00 uur 

Over Stadshart Amstelveen  
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de De Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD Store en Costes. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Sinds 2012 heeft het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield een internationale classificatie toegekend gekregen voor kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn