Stadshaven Brouwerij, die naar verwachting in het voorjaar haar deuren opent aan de Merwehaven in Rotterdam, heeft na een intensief pitchtraject gekozen voor het PR- en communicatiebureau Smith Communicatie. Met het brouwen van maar liefst 2 miljoen liter bier per jaar nestelt de Stadshaven Brouwerij zich direct in de top 3 van grootste onafhankelijke craftbierbrouwerijen van Nederland. De Stadshaven Brouwerij is gevestigd in een 100 jaar oude fruitloods van ruim 5.000 m2, die de afgelopen maanden een complete metamorfose heeft ondergaan. In hetzelfde pand komt een eigentijds urban-trendy horecaconcept waar men, met uitzicht op de bierketels, kan genieten van de in-house gebrouwen craftbieren en de uitgebreide menukaart. Smith Communicatie, als bureau al jarenlang actief in de horeca- en specifiek biersector, zal haar kennis en ervaring inzetten om zoveel mogelijk naamsbekendheid voor de Stadshaven Brouwerij te realiseren, zowel regionaal als landelijk. Voor meer informatie zie: www.smith-communicatie.nl en www.stadshavenbrouwerij.nl

Bierbrouwer
Foto: Meesterbrouwer Wesley Aarse maakt de brouwketels gereed voor het brouwen © Stadshaven Brouwerij

“Smith Communicatie heeft ruime ervaring op het gebied van PR voor horecabedrijven in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, en is tevens jarenlang actief als PR bureau voor de biersector. Ze hebben een groot netwerk aan journalisten waar ze nauw mee samenwerken en zijn erg creatief in het bedenken van de juiste persmomenten en het inzetten van influencers. Dit, gecombineerd met hun inzet en enthousiasme, maakt dat we vol vertrouwen onze samenwerking tegemoet zien”, aldus Alexander Bruring, Sales & Marketing Directeur van de Stadshaven Brouwerij.

Over Smith Communicatie
Smith Communicatie is reeds 18 jaar een (inter)nationaal opererend public relations- en communicatieadviesbureau en gevestigd in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Vanuit de strategie van de opdrachtgevers wordt een communicatieprogramma ontwikkeld en uitgevoerd, waarbij de combinatie van strategische communicatie, PR campagnes en influencer PR centraal staat. Smith Communicatie heeft een hoge ‘track record’ in het realiseren van zichtbaarheid voor haar opdrachtgevers. Het bureau werkt onder andere voor World Trade Center Rotterdam & The Hague, Nederlandse Brouwers, Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen (Merlin Entertainments), Christine le Duc, NederlandSchoon, Missing Chapter Foundation en Stadshart Amstelveen. Voor meer informatie: www.smith-communicatie.nl.