Derk-Jan Brand, voormalig Vice President en Managing Director van Pegasystems, is door de VANAD Group aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van QuandaGo, leverancier van cloudgebaseerde customerexperience- en procesautomatiseringssoftware. De kwaliteiten en ervaring met snelle groei die Derk-Jan meebrengt, stellen QuandaGo in staat om business development en internationale groeiplannen versneld uit te voeren,” zegt Arnoud Munneke, Co-Founder van QuandaGo en Chief Commercial Officer van de VANAD Group. “Tegelijkertijd brengt Derk-Jan ervaring en deskundigheid mee op het vlak van automatisering van customer service en bedrijfsbrede customer engagement, zaken die ons helpen bij nog sneller innoveren voor onze klanten en bij het nemen van een voorsprong ten opzichte van onze concurrenten.” Met de benoeming van Derk-Jan Brand heeft QuandaGo officieel het executive boardteam compleet en is daarmee optimaal gepositioneerd voor toekomstige groei en internationale uitbreiding naar markten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Derk Jan Brand QUANDAGO CEO April 2021
Derk-Jan Brand, de nieuwe CEO van QuandaGo

Ik ben vereerd en enthousiast dat ik mij juist in deze spannende groeifase van QuandaGo kan aansluiten bij het QuandaGo-team; tevens het moment waarop de markt voor customer experience software grote veranderingen doormaakt”, zegt Brand, CEO van QuandaGo. “We hebben een sterk getalenteerde groep mensen aan boord en beschikken over een productportfolio met een groot disruptief potentieel. Ik zie er naar uit om nauw samen te werken met de medewerkers, partners en klanten van QuandaGo om hierop voort te bouwen. We zijn nog maar net begonnen!”  

Over Derk-Jan Brand
Derk-Jan Brand start bij QuandaGo als CEO na acht jaar op verschillende sleutelposities in sales en operations te hebben gewerkt bij Pegasystems voor de Benelux en Nordics, meest recent als Vice President en Managing Director. In zijn Pegasystems-periode heeft Brand een leidende rol gespeeld in het uitbreiden van de business van Pegasystems in Europa, daarbij jaarlijks double digit groei realiserend. Ook heeft hij bij Pegasystems een zeer succesvol internationaal salesteam en een ecosysteem rond customer success opgezet. Voorafgaand aan Pegasystems was Brand werkzaam in verschillende executive sales en senior managementposities bij bedrijven als Adobe, IBM en Filenet.

Over QuandaGo
QuandaGo is leverancier van cloudgebaseerde contactcenter- en procesautomatiserings-software en is recentelijk vermeld in de Deloitte Technology Fast 50 voor uitstekende prestaties en groei. Met de technologie van QuandaGo worden momenteel meer dan 100 miljoen interacties met klanten verzorgd in sectoren als direct-to-consumer, retail, BPO & services, nutsbedrijven, financiële dienstverlening en communicatie. Voor meer informatie, kijk op www.quandago.com

QuandaGo is onderdeel van de VANAD Group, een groep snel groeiende internationaal georiënteerde bedrijven, allemaal ‘technology driven’, met als uiteindelijk doel het concurrentievoordeel van de opdrachtgevers te verbeteren. Voor meer informatie zie www.vanadgroup.com