Een fashionable kermis, beauty touch-ups en een unieke rolschaatsdisco ná sluitingstijd

Het weekend van 25 en 26 september staat bij Stadshart Amstelveen volledig in het teken van de komst van de nieuwe herfst- en wintercollecties. Om dit te vieren organiseren zij de ‘Fashion Fun Fair’: een weekend vol fashionable activiteiten. Zo zijn meerdere bakfietsen omgetoverd tot rondtrekkende kermiswagens waar jong en oud kans maken op een fashion cheques en cadeautjes door touwtje te trekken, eendjes te vangen of suikerspinnen te draaien. Ook kunnen kinderen kosteloos een ritje maken in de mini-zweefmolen op het Binnenhof en kunnen volwassenen bij de winkels in de watten worden gelegd met beauty touch-ups en fashion workshops. Uniek dit weekend is de activiteit voor ‘Amstelveen in 24hrs’ dat op zaterdag 25 september start. Stadshart Amstelveen heeft besloten om eenmalig haar deuren in de avond te openen voor een pop-up rolschaatsdisco. Men kan deze avond na sluitingstijd ervaren hoe het is om over het centrale plein in het winkelcentrum te rolschaatsen. Dunkin’ Donuts is die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek. Inschrijven voor de rolschaatsdisco kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie en het programma zie: stadshartamstelveen.nl 

Stadshart Amstelveen viert komst nieuwe herfst en wintercollectie met Fashion Fun Fair weekend r Stadshart Amstelveen

De Fashion Fun Fair
De activiteiten die de Fashion Fun Fair omlijsten vinden zowel zaterdag 25 als zondag 26 september plaats van 13:00 tot 17:00 uur in en rondom Stadshart Amstelveen. Deelname aan de activiteiten is gratis en kinderen tot en met 8 jaar hebben altijd prijs. Verschillende winkels zorgen voor een extra ervaring: Cosmo Hairstyling verzorgt touch-ups voor je haar voor €10, NA-KD geeft de eerste 50 klanten een give-away, bij Studio Pets kunnen kinderen hun Styling diploma verdienen door knuffels te stylen en op de foto te gaan, Rosmode geeft €25 korting bij bestedingen vanaf €100, Douglas geeft wenkbrauw- en make up touch-ups en daarnaast geven verschillende winkels goodie bags, give-aways en kortingen weg. Veel winkels werken op inschrijving. Op de website van Stadshart Amstelveen is vanaf 17 september het complete overzicht aan activiteiten te vinden. In de week voor het event maken bezoekers via de Facebook- en Instagram-pagina van Stadshart kans op €250 shoptegoed met een Personal Shopper-sessie. Het gehele weekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. 

Amstelveen in 24hrs - Rolschaatsdisco
De rolschaatsdisco is het eerste uur (van 19:00 tot 20:00 uur) speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar in timeslots van 20 minuten. Daarna van (20:00 tot 22:00 uur) is er toegang voor alle bezoekers vanaf 16+ in timeslots van 30 minuten. Deelname aan de rolschaatsdisco is gratis en er dient vooraf ingeschreven te worden. Rolschaatsen in de maten 30 tot 48 zijn op locatie gratis te gebruiken. De entree is via entree 3 (bij The Bodyshop) en ouders en kijkers zijn welkom om mee te gaan met de rolschaatsers. De DJ verzorgt de bijpassende deuntjes voor een echte disco-ervaring. 

Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je naam, voorkeurstijdslot en het aantal personen vermeld dient te worden. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus alleen na bevestiging is de reservering definitief. 

Rolschaatsen in Stadshart Amstelveen r Stadshart Amstelveen

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD Store en Costes. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Sinds 2012 heeft het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield een internationale classificatie toegekend gekregen voor kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn