“Komst nieuwe merken toont groeiend vertrouwen in fysieke retail”

Stadshart Amstelveen, onderdeel van Unibail-Rodamco-Westfield, kondigt de komst van 13 nieuwe merken aan. Met de toevoeging van deze nieuwe merken aan de bestaande portfolio maakt het winkelcentrum een verdiepingsslag en bewijst Stadshart Amstelveen dé toonaangevende winkellocatie te zijn voor exclusieve en kwalitatief hoogstaande shopervaringen in de metropoolregio Amsterdam. Met een mix aan nieuwe winkels in de categorieën retail, horeca en entertainment wordt het winkelaanbod sterk verbreed. De nieuwe merken zijn high-end audio- en videoproduct Bang & Olufsen, geurfabrikant Arabian Oud, crypto-platform Coinmerce, een nieuw concept van ANWB, babymodewinkels Babystyling en Kiti Kate en foodconcepten Patagonias, Coffeecompany, Frites Affairs, Strada, Anne&Max, Prodeli en Blond&Brown. Alle openingen zullen verspreid plaatsvinden gedurende 2021 en 2022. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl.

Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met 13 nieuwe merken c Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met 13 nieuwe merken © Stadshart Amstelveen

Topmerken in Amstelveen
Door de sterke aantrekkingskracht blijkt dat fysieke winkels nog altijd onmisbaar zijn anno 2021. “Na de zeer succesvolle herontwikkeling van Leidsenhage tot Westfield Mall of the Netherlands zetten wij nu onze tanden in Stadshart Amstelveen. Ons verhuurteam, onder leiding van Olaf Hoff, heeft geweldig werk geleverd met het aantrekken van deze 13 sterke merken. Met Bang & Olufsen, Coffeecompany, Anne & Max, Blond & Brown en Arabian Oud brengen wij een aantal topmerken naar Amstelveen die reeds zeer succesvol zijn in Westfield Mall of the Netherlands. Het versterkt ons vertrouwen dat onze centra tot de absolute winnaars behoren in een sterk veranderend fysiek retaillandschap waarin de combinatie van offline en online alleen maar sterker wordt en ‘merkbeleving’ een steeds belangrijkere rol speelt”, aldus Teun Koek Director Operations The Netherlands van Unibail-Rodamco-Westfield.

De openingen van Coffeecompany, Frites Affairs, Strada en Anne&Max zijn resultaat van een eerdere samenwerking met Albron die zijn vruchten afwierp in de andere drie centra van Unibail-Rodamco-Westfield, te weten Westfield Mall of the Netherlands, Stadshart Zoetermeer en Almere. Voor Babystyling is dit de flagshipstore en Kiti Kate debuteert zelfs in Nederland door in Amstelveen haar eerste winkel te openen. Beide zijn een mooi voorbeeld van de zogeheten Clicks en Bricks. Dit zijn succesvolle online webshops die de stap maken om ook een fysieke winkel openen. Daarnaast is het ook uniek dat crypto-platform Coinmerce een servicepunt opent in het winkelcentrum. Dit platform biedt bezoekers advies over Crypto Currency gerelateerde zaken. 

Vestiging Coffeecompany in Westfield Mall of The Netherlandsbang en olufsen Westfield Mall
Vestigingen van Coffeecompany en Bang & Olufsen in Westfield Mall of The Netherlands © Westfield Mall of The Netherlands

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 150 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Costes. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn