Brancheorganisatie FIAR CE heeft voor het Haagse adviesbureau Smith Communicatie gekozen als strategisch en uitvoerend communicatiepartner. Stichting FIAR CE behartigt de belangen van producenten en importeurs van imaging, audio en tv in lobbytrajecten. Daarnaast is FIAR CE hét kenniscentrum voor de branche en heeft het een belangrijke netwerkfunctie. Door verschillende ontwikkelingen, onder meer op het gebied van producentenverantwoordelijkheid, heeft FIAR CE haar rol binnen de branche herdefinieerd. Smith Communicatie is om die reden gevraagd om de communicatiestrategie van de organisatie te ontwikkelen en de uitvoering van het communicatieplan op zich te nemen. Smith Communicatie is gespecialiseerd in de communicatie voor brancheorganisaties en werkt momenteel o.a. voor APPLiA Nederland, de branchevereniging voor producenten en leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten, MKB Den Haag en Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN).

Van strategie naar uitvoering
“Smith Communicatie heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van de juiste communicatiestrategie voor brancheorganisaties en is daarnaast bekend met onze branche. Ze hebben een aanpak ontwikkeld die ons erg aanspreekt, van strategische sessies tot de daadwerkelijke uitvoering van de communicatiewerkzaamheden. Dit, gecombineerd met hun inzet en professionaliteit, maakt dat we met hen aan onze zijde nog beter onze rol als belangenbehartiger voor producenten en importeurs van consumenten elektronica kunnen invullen.”, aldus André Habets, directeur van FIAR CE.

Over Smith Communicatie
Smith Communicatie is reeds 19 jaar een (inter)nationaal opererend public relations- en communicatieadviesbureau, met een sterke basis in haar vestigingsplaats Den Haag. Vanuit de strategie van de opdrachtgevers wordt een communicatieprogramma ontwikkeld en uitgevoerd, waarbij Smith Communicatie haar expertise op het gebied van strategische communicatie, PR campagnes, influencer PR en eventorganisatie combineert. Het bureau werkt onder andere voor NederlandSchoon, BenBits, SURF.nl, Merlin Entertainments Group, branche-organisaties Applia Nederland en FIAR, en de AFAS Foundation. Voor meer informatie: www.smith-communicatie.nl