Sint en Piet op bezoek in het Sinterklaas Selfiehuis op zondag 27 november

Nu de Sint sinds afgelopen weekend weer in het land is, is ook het Sinterklaas Selfiehuis officieel geopend. In het Sinterklaas Selfiehuis wanen jong en oud zich in de werkkamer van Sinterklaas waar verschillende activiteiten te doen zijn en -uiteraard- selfie’s gemaakt kunnen worden in de gethematiseerde plekken. Op zondag 27 november komt de Sint samen met de pieten op bezoek in het Selfiehuis en kunnen kinderen met hen op de foto. Het Sinterklaas Selfiehuis is tot en met 5 december te bezoeken en is iedere woensdag t/m zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend. De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en de toegang is gratis. Tevens kunnen kinderen tot en met 12 jaar meedoen aan de Sinterklaas-puzzeltocht door Stadshart Amstelveen en maken daarbij kans op verschillende prijzen. Voor meer informatie zie: https://www.stadshartamstelveen.nl.

Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart Amstelveen 1 c Stadshart Amstelveen
Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart Amstelveen © Stadshart Amstelveen

Sinterklaas op bezoek
In het interactieve selfieparadijs kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruitziet, plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken en cadeaus in de schoorsteen stoppen. Nieuw dit jaar in het Selfiehuis is het hengelen van Sint-schuimpjes. Selfie’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. Op zondag 27 november brengt Sint een bezoek aan zijn huis en kunnen de kinderen met hem op de foto. Sint en zijn Pieten zijn op deze dag aanwezig van 13:00 uur tot 17:00 uur.

imageimage
Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart Amstelveen © Stadshart Amstelveen

Puzzeltocht en kleurplatenwedstrijd
Tot en met 4 december kunnen kinderen ook meedoen aan de Sint-puzzeltocht door het winkelcentrum en is er een kleurplatenwedstrijd waar men prijzen mee kan winnen. De deelnamekaart voor de puzzeltocht is op te halen bij het Sinterklaas Selfiehuis of de receptie van Stadshart Amstelveen. Elke deelnemer van de puzzeltocht ontvangt een chocoladeverrassing dat wordt aangeboden door HEMA. Verder kunnen de kinderen een LEGO-pakket ter waarde van €100,- winnen van Jase & Joy of een pannenkoekendiner bij Stadscafé de Pannenkoek voor het hele gezin.

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Anne&Max. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Stadshart Amstelveen is te volgen op de websiteFacebook en via Instagram.