Bekende Haagse versproducten nu bij één online winkel verkrijgbaar

Vanaf vandaag is Den Haag een bezorgservice rijker. Inwoners van Den Haag kunnen vanaf nu de versproducten van 17 lokale speciaalzaken laten bezorgen via een nieuwe boodschappenbezorgdienst: Loqal Delivery. Onder andere Dungelmann, Roeleveld Vis, De Notenkoning, Rutten Groente & Fruit en Hop & Stork hebben zich aangesloten bij dit lokale initiatief. Loqal Delivery, een initiatief van oprichtster Arzu Visser, bezorgt de kwaliteitsproducten van Haagse iconen in één bestelling met de elektrische bakfiets thuis of op kantoor. Om de lancering te vieren worden tot en met 1 januari alle bestellingen gratis bezorgd. “Met het grootste gemak kunnen Haagse inwoners nu online hun ‘rondje op de Fred, de Denneweg en de Fahrenheit’ maken. Met de feestdagen in aantocht kan men met één druk op de knop tal van heerlijke versproducten laten bezorgen: van de Hop & Stork chocolade Sinterklaasletters, tot en met Dungelmann’s filet american en wijnen van De Gouden Ton”, aldus Arzu Visser, eigenaresse van Loqal Delivery. Voor meer informatie zie: https://loqaldelivery.nl.

17 Haagse speciaalzaken gebundeld bij nieuwe bezorgservice Loqal Delivery c Loqal Delivery
17 Haagse speciaalzaken gebundeld bij nieuwe bezorgservice Loqal Delivery © Loqal Delivery

Aangesloten Haagse lokale winkeliers
Inmiddels zijn al 17 winkeliers uit verschillende delen van Den Haag aangesloten bij bezorgservice Loqal Delivery: Brute Bonen, De Gouden Ton, De Notenkoning, Dusk Chocolate, Eiberbier, Espressissimo, Hop & Stork, Lekker Brood, Poelier Ammerlaan, Porte Reffe, Ridders Kaashuis, Roast Factory, Roeleveld Vis, Rutten Groente & Fruit, Simon de Vogel, Slagerij Dugelmann en Yespers.

Niet alleen de lokale inwoners, maar ook de lokale winkeliers zijn blij met de komst van Loqal Delivery. Zo vertelt Raffaele Massaro, eigenaar van Dungelmann: “Wij merken dat onze versproducten ook via Loqal Delivery de weg naar de consument vinden. Loqal Delivery zet zo iedereen in hun kracht. Zo kunnen wij ons bezig blijven houden met kwaliteit, ambacht en aandacht. En kan Loqal Delivery op een duurzame wijze onze producten op tijd bezorgen bij onze klanten.”

imageimage
Foto links: Eigenaar Raffaele Massaro van Slagerij Dungelmann © Loqal Delivery
Foto rechts: Marjan Rutten van Rutten Groente en Fruit © Loqal Delivery

Bezorggebieden
Loqal Delivery bezorgt momenteel in de volgende Haagse wijken: Archipelbuurt en Willemspark, Belgische Park, Benoordenhout, Bomen- en Bloemenbuurt, Centrum, Duindorp, Duinoord, Geuzen- en Statenkwartier, Regentesse- en Valkenboskwartier, Scheveningen, Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Westbroekpark, Duttendel van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Zeeheldenkwartier en Zorgvliet. Het doel is om uiteindelijk in heel Den Haag te kunnen bezorgen en zelfs Rijswijk en Voorburg.

Over Loqal Delivery
Zowel voor dagelijkse boodschappen als voor speciale gelegenheden. Loqal Delivery zorgt voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van de beste lokale winkeliers. Zowel voor consumenten als voor zakelijke klanten (denk aan een complete en heerlijke bestelling voor de domibo). Op elk moment gemakkelijk (online) te bestellen en door efficiënte planning al de volgende dag, gegarandeerd vers geleverd. En door bij Loqal Delivery te bestellen, wordt de lokale winkelier ook nog eens gesteund.