Gisteravond was in het NET5-programma Kitchen Impossible te zien hoe de 26-jarige Johanna na een proefperiode, een vaste aanstelling kreeg aangeboden bij Hilton The Hague. De afgelopen weken was in de televisieshow te zien hoe acht lichamelijk of geestelijk beperkte jongeren door chef-kok Robert Kranenborg werden getraind om in een professionele keuken aan de slag te gaan. Johanna, al sinds haar geboorte gedeeltelijk doof, kreeg tijdens het door Arie Boomsma gepresenteerde programma een stageplek in de keuken van Hilton The Hague. Na deze proefperiode bood Hilton Johanna een contract aan; ze is nu allround Food & Beverage-medewerker.

Meer informatie: https://www.net5.nl/programmas/kitchen-impossible/

Johanna (vierde van links) en de F&B Crew van Hilton The Hague

Sjoerd Sybesma, General Manager van Hilton The Hague is blij dat Johanna de kans heeft gegrepen om bij het Haagse hotel aan de slag te gaan:

Wij omarmen regelmatig initiatieven als deze, om zo voor mensen als Johanna de drempel tot de arbeidsmarkt te verlagen. Johanna’s beperking staat de hoge servicestandaarden die wij nastreven namelijk absoluut niet in de weg; ze is zelfs een aanwinst. Johanna’s inwerkperiode duurt weliswaar wat langer, maar daarna zal ze als volwaardig medewerker met ons meedraaien. Ik vind het fantastisch om te zien hoe ze dit oppakt.

Over Kitchen Impossible

Kitchen Impossible werd vanaf 30 november uitgezonden op NET5. In het programma stoomde topkok Robert Kranenborg mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking in vier weken klaar voor een baan in de horeca. De acht stagiaires hebben verschillende beperkingen, zoals Gilles de la Tourette, doofheid of het Syndroom van Down.

Over Hilton The Hague

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Brussel. De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote Mesdag balzaal die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl, cocktailbar SPARK met terras aan het water en een Starbucks coffee-corner in de hotellobby, is de ideale locatie voor een evenement. Voor meer informatie: thehague.hilton.com