Als communicatie adviesbureau zijn wij altijd op zoek naar de beste manier om een merk, bedrijf of evenement in de spotlight te zetten. Soms is dat via een PR-stunt, persberichten, een event of het coördineren van interviews, maar steeds vaker is dat (ook) middels een samenwerking met online influencers. Smith Communicatie heeft door de jaren heen een grote database opgebouwd van bloggers, vloggers en andere influencers en voor verschillende klanten speciale ‘bloggersevents’ of andere samenwerkingen met influencers opgezet. Voordat we dat in 2017 nog veel meer gaan doen, eerst even een terugblik op de hoogtepunten van onze influencersamenwerkingen in 2016!

Bloggersevent Sea Life: Pinguins Kraamfeest

Begin mei werden voor het eerst twee pinguinkuikens geboren in SEA Life Scheveningen. Zo’n twee maanden later gingen de babypinguins voor het eerst naar buiten. Om dat moment te vieren organiseerde Smith Communicatie samen met Sea Life een kraamfeest, speciaal voor (mama)bloggers en hun kinderen. Zij mochten als één van de eersten de kleine pinguins zien én voeren, en konden daarna ook de andere dieren in Sea Life bekijken. Het event was een groot succes met veel enthousiaste kinderen en mooie content van hun ouders!

Enkele publicaties

Op kraambezoek bij de baby pinguïns in Sea Life ?

Een bericht gedeeld door Shirley Visser (@shirleyvisser) op

Influencers te gast bij Hilton The Hague & SPARK

Voor Hilton The Hague en cocktailbar SPARK werken we vaak samen met influencers. Zo nodigden we blogster Annemerel de Jongh uit om haar verjaardag bij het Haagse Hilton te komen vieren met een diner, cocktails, overnachting en heerlijk ontbijt. Annemerel schreef in meerdere blogs over haar verblijf, vlogde erover en deelde haar ervaringen op Instagram.

Vlog

Instagram

Foodbloggers-tour over de Haagse Markt

De Haagse Markt is een waar walhalla voor foodies die op zoek zijn naar de meeste exotische ingrediënten, 1001 soorten kruiden en specerijen, vers & gedroogd fruit, noten, dagverse vis en andere lekkernijen. Om echte foodies de Haagse Markt te laten ‘proeven’ nodigden wij een aantal foodbloggers uit voor een culinaire tocht langs een aantal bijzondere kramen. Alle marktondernemers hadden iets heerlijks om te proeven en vertelden inspirerende verhalen over hun kraam en producten. Zeker weten het lekkerste bloggersevent dat we tot nu toe organiseerden!

Enkele publicaties

Influencers ontsnappen bij Amaze Escape

Amaze Escape was de eerste escape room van Den Haag en tevens één van de allereerste in Nederland. De verschillende kamers en uitdagingen zijn perfect voor een uitje met vrienden, familie of collega’s. Wij gingen op zoek naar influencers die iets te vieren hadden of schreven over hotspots. Onder andere travelblogger Henriëtte van Travelaroundwithme.com ontsnapte uit één van de kamers en de redactie van Dailycupuccinno.nl komt binnenkort langs!

Jaa, volgende week is het zover. Dan ga ik samen met 9 vrienden proberen uit de "Competion Room" te breken bij Amaze...

Geplaatst door Travel around with me op maandag 5 december 2016

Mamabloggers een dagje uit bij Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen is iedere winter het perfecte uitje voor het gezin. Je kunt er heerlijk schaatsen, glijden van de roetsjbaan, ijssculpturen bewonderen en dat combineren met lekker eten bij één van de restaurants rondom het Kurhausplein of op de Boulevard. Het Cool Event liet graag enkele mamabloggers kennis maken met Scheveningen als winterparadijs. Samen met hun kids en sommigen ook met opa & oma, genoten ze van alle activiteiten en heerlijke pizza bij La Galleria!

Onder andere Mamsatwork.nl en haar gezin brachten in de kerstvakantie een bezoek aan het Cool Event en dat resulteerde in prachtige content!

Nog niets gepland voor de komende dagen? Wij waren vorige week op het Cool event Scheveningen en ik kan je zeggen... het was de moeite waard! Met filmpje ;) http://bit.ly/2hVFWvC

Geplaatst door MamsatWork.nl op donderdag 5 januari 2017