Nederlandse introductie WorkForce Management oplossing ATOSS Time Control

Fortezza ICT is de exclusieve partner geworden van ATOSS, marktleider in WorkForce Management oplossingen in de DACH landen. Fortezza ICT gaat de Nederlandse markt bedienen met ATOSS Time Control (ATC). Deze WorkForce Management oplossing stelt organisaties in staat om de werknemerstevredenheid te vergroten en gelijktijdig de personeelskosten te verlagen. ATOSS is met meer dan 4500 klanten zeer succesvol in alle sectoren van de markt. ATOSS en Fortezza ICT streven ernaar om binnen enkele jaren dé WorkForce Management marktleider in de Benelux te zijn. Voor meer informatie klik hier.

Exclusieve partner

Het exclusieve partnership tussen de Duitse marktleider ATOSS, tevens marktleider in Oostenrijk en Zwitserland, en het Nederlandse Fortezza ICT markeert de introductie van de ATOSS Time Control oplossing op de Nederlandse markt.

Wij zijn erg trots dat wij als exclusieve partner aan ATOSS zijn verbonden

Mark van der Snel, directeur/eigenaar Fortezza ICT

Met de intelligente software van ATOSS kunnen wij bestaande en nieuwe klanten uitstekend van dienst zijn bij het implementeren van flexibele werktijden en personeelsplanning, en het optimaliseren van alle processen die daarbij een rol spelen. Deze propositie sluit bovendien goed aan bij onze bestaande activiteiten, waardoor wij de komende jaren een extra impuls verwachten bovenop de toch al positieve outlook.

Over ATOSS Time Control

ATOSS Time Control is ontworpen voor organisaties die veel personeel in dienst hebben, waarbij het cruciaal is dat deze optimaal worden ingepland, maar tevens rekening wordt gehouden met de medewerkerstevredenheid en zaken zoals overwerktijd, eventuele onder- en overbezetting en/of het zoeken van vervanging bij verzuim. ATOSS Time Control geeft hierbij een duidelijk overzicht van de actuele planning en kan automatisch aangeven wanneer gekwalificeerd personeel beschikbaar is. De implementatie van de software is gemiddeld binnen 5 tot 10 dagen gerealiseerd en door haar intuïtieve interface met drag & drop functionaliteit en app voor de mobiele telefoon zeer gemakkelijk in gebruik.

Over Fortezza ICT

Fortezza ICT levert Managed Services en Cloud diensten en ontzorgt daarmee diverse organisaties in Nederland op het gebied van ICT. Fortezza ICT is uniek door haar focus op applicatie beschikbaarheid en de applicatie-integratie. Het partnership met ATOSS is een logisch verlengstuk van deze dienstverlening. Fortezza ICT is gespecialiseerd om als single point of contact (SPOC) een goed afgestemde ICT omgeving te ontwerpen, implementeren en te beheren. Voor meer informatie zie: www.fortezza-ict.nl.