Nieuw wellness-concept tegen stress geopend in WTC The Hague

Vanmiddag is in het WTC The Hague het nieuwe wellnessconcept The Cryo & Spa Experience feestelijk geopend. Op de Wereldgezondheidsdag die in het teken stond van depressie, presenteerde The Cryo & Spa Experience zijn ‘vijf-zintuigen-experience’ aan het grote publiek. Deze wellnessformule richt zich op het verbeteren van de gezondheid en verminderen van stress, en heeft een bewezen positief effect op het geluksgevoel en energielevel. Hoofdonderdeel van de experience is cryotherapie, waarbij men gedurende drie minuten in een cabine wordt blootgesteld aan een kou van gemiddeld -170 graden. Eén volledige behandeling duurt slechts een kleine vijftien minuten maar zorgt direct voor een hoger energielevel, betere nachtrust en stressvermindering. Meerdere behandelingen helpen op langere termijn bij gewichtsverlies, pijnverlichting en huidverbetering. Meer informatie: www.cryoandspa.com.

Team van The Cryo & Spa Experience. Foto: Richard Mulder

Wereldgezondheidsdag en The Cryo & Spa Experience

Jaarlijks vraagt de World Health Organization op 7 april aandacht voor vele ziektes en de daarbij behorende taboes. Dit jaar lag de focus van de Wereldgezondheidsdag op depressie. Ondanks dat thema, was het voor eigenaar Roy Teesing toch een reden voor een feestelijke opening van The Cryo & Spa Experience:

Toen ik een burn-out kreeg, ging ik op zoek naar allerlei manieren om me weer beter te voelen. Eén van de dingen die ik probeerde, was cryotherapie. Dat hielp mij enórm en heeft mijn herstel zeer bevorderd. Die hele ervaring liet mij inzien dat ik andere mensen wil helpen bij hun zoektocht naar een betere gezondheid en minder stress. Ik ben nu een jaar verder en dat ik vandaag mijn eigen salon heb mogen openen vind ik fantastisch! Het geeft me bergen energie om te zien hoe andere mensen baat hebben bij onze vijf-zintuigen-experience.

Roy Teesing, eigenaar The Cryo & Spa Experience