Met precies nog een maand te gaan, werd vanmiddag de programmering van de eerste editie van BonFire Beach Fest bekend gemaakt door LUSTR. Na de bekendmaking gaven zanger Pat Smith van Splendid en singer-songwriter Jon Tarifa alvast een muzikaal voorproefje. Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 verandert het strand, van de haven t/m het Zwarte Pad, in één groot open en gratis toegankelijk festivalterrein. Jong en oud wordt vermaakt met diverse culturele, muzikale, culinaire en sportieve activiteiten. Zo is er een speciaal ‘Music Stage’ (naast De Pier) met optredens van o.a. Splendid, Jon Tarifa, The Clarks en Soulbeach, een ‘Festival Village’ met verschillende sport- & spelactiviteiten (ter hoogte van strandclub WIJ) en zijn er ‘Campfire Sessions by Night’ door singer-songwriters bij het Zwarte Pad.

MUSIC STAGE - Aankomende zaterdag trappen we het strandseizoen af met BonFire Beach Fest! Vier de zomer met een dansje...

Geplaatst door BonFire Beach Fest op zaterdag 24 juni 2017

Scheveningen in vuur en vlam

Geplaatst door BonFire Beach Fest op vrijdag 23 juni 2017

Om de zomer te vieren en Den Haag te profileren als ‘Stad aan zee’, organiseert LUSTR Bonfire Beach Fest. Een tweedaags, jaarlijks terugkerend, mega-event dat Scheveningen in vuur en vlam zet. Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 is het strand, van de Haven t/m het Zwarte Pad één groot open en gratis toegankelijk festivalterrein. Jong en oud wordt vermaakt en verrast met diverse culturele, muzikale, culinaire en sportieve activiteiten. BonFire Beach Fest werkt samen met strandpaviljoens, horeca op De Pier en aan de boulevard om deze eerste editie tot een succes te maken. Vanaf juni staat er iedere maand een groot publieksevenement centraal in Scheveningen zoals Festival Classique (juni), BonFire Beach Fest (juli), het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen (augustus) en de beachconcerts van Doe Maar en Anouk (september).

Meer informatie: bonfirebeachfest.com/