Keynotes, breakout-sessies en winkelsafari’s voor retailers en betrokkenen

Op donderdag 23 februari wordt in Den Haag het eerste Retailinnovatie Festival georganiseerd. Tijdens het festival wordt de toekomst van retail besproken, beleefd én gecreëerd middels o.a. keynote speeches van Joop de Boer (Pop-Up City) en Niven Kunz (NIVEN & Friet District), winkelsafari’s langs de retailparels van Den Haag en interactieve breakout-sessies. Het Retailinnovatie Festival is een initiatief van de Retailinnovatieagenda en diens partners, en wordt georganiseerd voor retailers, ondernemers, vastgoedprofessionals, kennisprofessionals, beleidsmedewerkers en ontwikkelaars. Het inhoudelijke programma vindt plaats in Korzo, de binnenstad van Den Haag en rondom conceptstore Collectiv. Collectiv is als playground tevens het middelpunt van het festival met foodtrucks, een muziekprogrammering en “tentoonstelling” van retailinnovaties. Meer informatie en het volledige programma: www.retailinnovatiefestival.nl.

Futureproof

Retailland verandert snel, dus de branche moet blijven vernieuwen om futureproof te worden en te blijven. Met het Retailinnovatie Festival geven we retailers en andere betrokkenen op interactieve wijze inspiratie en handvatten om dit te doen

legt Karsten Klein (wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens in Den Haag en vertegenwoordiger van de Retailinnovatieagenda) uit.

Hoewel de eerste editie in Den Haag plaatsvindt, is het Retailinnovatie Festival een landelijk evenement. Het is onze ambitie om een jaarlijks terugkerend festival neer te zetten, in verschillende steden. Den Haag is als ‘living lab’ voor retailinnovaties een echte voorloper op dit gebied en stelde zich daarom graag beschikbaar als gastheer van het eerste Retailinnovatie Festival. Deze stad barst van de innovatieve retailconcepten, net als andere partners als bijvoorbeeld Roermond.

Retailinnovatie Festival - informatie

Datum23 februari 2017
TijdOpen toegankelijke ontbijtsessies tussen 8.00u en 9.30u
Dagprogramma12.00u tot 17.00u
Blokkenschemahttp://retailinnovatiefestival.nl/programma.php
LocatieKorzo – Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag
CollectivPrinsestraat 73, 2513 CB Den Haag
Kaartverkoophttp://retailinnovatiefestival.nl/koop-kaarten.php
Prijs€ 95,- excl. BTW