Opwarmer voor Parkpop maakt Haags popweekend compleet

Op vrijdag 23 juni vindt in de binnenstad van Den Haag de eerste editie van Parkpop Downtown plaats. Ter opwarming voor het weekend zorgt Parkpop Downtown voor een divers muzikaal programma in de Zwarte Ruiter, September, Parkroad Café, Paardcafé en de grote en kleine zaal van het Paard, compleet in Parkpop-stijl. Hiermee is het popweekend waarin ook Night at the Park (24 juni) en Parkpop (25 juni) vallen, compleet. Onder andere Therapy?, Jaskelis, Forever Saturday en Def Americans zijn op 23 juni vanaf 21.00u te zien. Voorafgaand wordt het publiek op de Grote Markt vanaf 18.00u alvast opgewarmd door o.a. Convoi Exceptional en Bakker & Lutz. Vanaf 23.00u kan er doorgefeest worden in het Paard tijdens ‘80’s 90’s Nullies’. Voor de volledige line-up van Parkpop Downtown check: www.parkpop.nl.

Parkpop Downtown in de Pop-Rockstad van Nederland

Waarom een zusje voor Parkpop? Gewoon, omdat het kan! Bij Parkpop gaat het om de hele sfeer en de gezelligheid van het samenzijn met je vrienden, dat gaat met Parkpop Downtown niet anders zijn. Ook het programma is ‘des Parkpops’; breed en voor ieder wat wils. Gearriveerde artiesten en aanstormend talent wisselen elkaar af, net als de snoeiharde rock, rauwe urban, een vleugje hiphop, indiepop en nostalgie. Met de toevoeging van Parkpop Downtown hebben we nu een driedaags popweekend, waarmee Den Haag wederom haar status als Pop-Rockstad van Nederland waarmaakt.
Claudia Raven, DUCOS

Over het Popweekend

Parkpop is al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag. Het gratis toegankelijke festival vindt jaarlijks eind juni plaats in het Haagse Zuiderpark. In 2017 introduceert organisator Ducos voor het eerst het Popweekend met Parkpop Downtown op vrijdag 23 juni (binnenstad), Night at the Park op 24 juni (Zuiderpark) met o.a. UB40, Paul Young, Garland Jeffreys, Diesel en Level42 en Parkpop op 25 juni (Zuiderpark) met o.a. Broederliefde, The Baseballs en Alison Moyet. Parkpop Downtown is grotendeels gratis toegankelijk; alleen voor de grote zaal van het Paard moet een kaartje (€ 10,-) worden gekocht.

Over DUCOS Productions

DUCOS Productions is het bureau achter enkele van de nationale Top 10 publieksevenementen zoals Parkpop Den Haag, Night at the Park en Rotterdam Unlimited. Het toonaangevende bureau heeft 30 jaar ervaring op het gebied van organisatie van grootschalige publieksevenementen en festivals, kunst- en cultuurmanifestaties, citymarketing-events en bedrijfsevenementen. DUCOS is expert op het gebied van conceptontwikkeling, marketing communicatie, PR, organisatie, programmering en productie van grootschalige publieksevenementen en B2B events. Voor meer informatie: www.ducos.com.