Ter aanvulling van ons huidige team zoeken wij een eventmanager. In ons team kan je gelijk aan de slag met de organisatie van grote netwerkevents, jubileumvieringen, inhoudelijke jaarcongressen, persevenementen en/of de opening van een nieuwe attractie of horecagelegenheid.

Functieomschrijving
Als eventmanager bij Smith Communicatie heb je een coördinerende en uitvoerende rol. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en leveranciers. Je adviseert de opdrachtgevers over de inhoud en het concept van een evenement, of de doelstellingen worden behaald met een hybride, online of fysiek event, en bent vervolgens verantwoordelijk voor de praktische invulling van het programma. Daarbij ga je op bezoek bij locaties en maak je afspraken met online eventplatforms om alles tot in de puntjes te regelen. Je maakt en bewaakt de planning, bent verantwoordelijk voor het budget en stelt gedetailleerde draaiboeken op. Op de dag zelf laat je niets aan het toeval over, je checkt, stuurt aan en zorgt dat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Na afloop evalueer je met de opdrachtgever en rond je het evenement (financieel) af. 

Profiel
Voor deze functie zoeken wij iemand die net als de rest van ons team gedreven en enthousiast is. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde opleiding eventmanagement of communicatie. Ook beschik je over minimaal drie jaar werkervaring als eventmanager, aan bureauzijde is een pré. Daarnaast zijn de volgende kenmerken op jou van toepassing:

  • Je bent klant- en resultaatgericht en weet goed het overzicht te behouden;
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en bent tegelijkertijd in staat om een creatief concept om te zetten in een succesvol evenement;
  • Je hebt ervaring met het zelfstandig organiseren van kleine én grote hybride evenementen;
  • Je bent zowel een denker als een doener, ondernemend, stressbestendig en resultaatgericht.
  • Je gaat proactief en planmatig te werk en functioneert zowel zelfstandig als in groepsverband;
  • Je bent flexibel en hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen;
  • Je hebt ervaring met het financieel management van een evenement en kunt budgetten bewaken en bijsturen waar nodig;
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. 

Wat wij bieden
Smith Communicatie biedt je een afwisselende baan voor 32 of 40 uur per week waarin je al je talenten kwijt kunt. Je komt terecht in een warme en informele werksfeer met leuke collega’s. Ook al werk je zelfstandig, je hebt altijd een team naast je staan waarmee je kunt sparren en op kunt bouwen. Dankzij deze onderlinge samenwerking heb je de mogelijkheid veel van je collega’s te leren en als persoon te groeien. Sportieve en gezellige teamuitjes zijn vast onderdeel van je agenda. Bovendien bieden we een marktconform salaris (incl. pensioenvoorziening) en een telefoon en laptop van de zaak.  Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De startdatum is in overleg.

Belangstelling?
Wil jij je vastbijten in de organisatie van mooie congressen en bijeenkomsten? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar Leontine Smith via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij sluiten de vacature bij voldoende aanbod.