Ter aanvulling van ons huidige team zoeken wij een communicatieadviseur. In ons team ga je aan de slag met strategische communicatieopdrachten en communicatiewerkzaamheden voor onze opdrachtgevers, in de breedste zin van het woord.

Functieomschrijving 
Als communicatieadviseur is geen dag voor jou hetzelfde. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers tegelijk. Bij de een werk je aan een strategisch communicatieplan terwijl je voor de ander een PR-aanpak ontwikkelt of content schrijft voor bijvoorbeeld een website. Je doet dit zowel voor IT-bedrijven, branche-organisaties als horecaondernemers. Je bent dan ook in staat om je in korte tijd te verdiepen in verschillende onderwerpen en je opdrachtgever van adviezen te voorzien. Denken, en dit vervolgens omzetten naar doen, is iets wat voor jou als natuurlijk voelt.

Profiel 
Voor deze functie zoeken wij iemand die net als de rest van ons team gedreven en enthousiast is. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde communicatieopleiding. Ook beschik je over minimaal drie jaar werkervaring als communicatiemedewerker, bij voorkeur aan bureauzijde.

Daarnaast zijn de volgende kenmerken op jou van toepassing: 

  • Je bent klant- en resultaatgericht en weet goed het overzicht te behouden over je verschillende opdrachten en werkzaamheden; 
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en bent tegelijkertijd in staat om een creatief concept om te zetten in een praktisch uitvoerbaar plan;  
  • Je bent zowel een denker als een doener, ondernemend, stressbestendig en resultaatgericht.  
  • Je gaat proactief en planmatig te werk en functioneert zowel zelfstandig als in groepsverband; 
  • Je bent flexibel en hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen; 
  • Je hebt kennis van het medialandschap en beschikt over basisvaardigheden in de communicatie, zoals het schrijven van persberichten en het opstellen van communicatieplannen;
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. 
     

Wat wij bieden 
Smith Communicatie biedt je een afwisselende baan voor 32 of 40 uur per week waarin je al je talenten kwijt kunt. Je komt terecht in een warme en informele werksfeer met leuke collega’s. Ook al werk je veel zelfstandig, je hebt altijd een team naast je staan waarmee je kunt sparren en op kunt bouwen. Dankzij deze onderlinge samenwerking heb je de mogelijkheid veel van je collega’s te leren en als persoon te groeien. Sportieve en gezellige teamuitjes zijn vast onderdeel van je agenda. Bovendien bieden we een marktconform salaris (incl. pensioenvoorziening) en een telefoon en laptop van de zaak.  Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De startdatum is in overleg. 

Belangstelling? 
Wil jij je vastbijten in mooie en uitdagende communicatieopdrachten? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar Leontine Smith via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij sluiten de vacature bij voldoende aanbod.