facebook pixel

Over Smith Communicatie

Smith Communicatie weet al meer dan 15 jaar bedrijven, mensen, diensten, producten en maatschappelijke initiatieven onder de aandacht te brengen via strategische communicatie, PR, online marketing, contentcreatie en/of de organisatie van evenementen. Dit dankzij doortimmerde communicatieplannen, waardevolle persoonlijke persconnecties en bergen enthousiasme. Maar vooral met veel aandacht voor onze opdrachtgevers!

Vanuit de strategie van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij eerst een compleet online & offline marketingcommunicatieplan, waarin PR, social media en online marketing worden geïntegreerd. Vervolgens maken wij onze inzet meetbaar en nemen wij de implementatie en uitvoering van het plan uit handen. Hiermee gaan wij graag een langdurige samenwerking aan, zodat wij onze opdrachtgevers daadwerkelijk kunnen ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen!

Wij benutten niet alleen kansen, maar helpen opdrachtgevers om actief kansen te creëren. Door onze persoonlijke aanpak en ons inlevingsvermogen staan wij bekend als een professionele en enthousiaste partner. In deze hoedanigheid ondersteunen wij onze opdrachtgevers dan ook op alle fronten. Smith Communicatie dient hierbij vaak als verlengstuk voor uw organisatie en werkt nauw samen met de communicatieafdeling. Vaak is deze afdeling té druk met alle lopende zaken, zodat bijvoorbeeld de pro-actieve persbenadering - en daarmee de kans op free publicity - blijft liggen.

Heeft u een echte PR-boost nodig? Wij helpen u graag om gestructureerd en pro-actief aan uw zichtbaarheid te werken!

Smith Communicatie vandaag de dag
9
Smithjes
Den Haag (HQ)
Benelux - Duitsland - Kaapstad
In 2003
opgericht

Onze klanten

Connect met smith communicatie

Of kom langs!

Smith HQ

  • Smith Communicatie BV
  • Prins Mauritsplein 24
  • 2582 ND Den Haag
  • Route
Werken bij Smith communicatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Smith Communicatie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

')