team smith communicatie

Ons Team

Leontine Smith

leontine smith

Leontine Smith is directeur/eigenaar van Smith Communicatie B.V. dat zij begin 2003 heeft opgericht. Daarnaast is zij sinds 2010 Bestuurslid (Vice-voorzitter) van MKB Den Haag, die de belangen behartigt van ruim 3.000 MKB bedrijven in Den Haag.

Zij begon in 1996 haar werkende carrière bij een groot PR adviesbureau, waar zij 5 jaar heeft gewerkt. Daarna is Leontine 2 jaar werkzaam geweest als Corporate Communications Manager bij ICT-bedrijf KB3. Haar ondernemersbloed begon echter te kriebelen waarna zij besloot om in 2003 haar eigen PR & communicatieadviesbureau te starten.

Leontine is inmiddels ruim 20 jaar actief in het PR vak en zeer ervaren met PR en online communicatievraagstukken. Daarnaast adviseert zij geregeld bedrijven op het gebied van crisiscommunicatie en/of bij fusies/overnames/public affairs.

In de afgelopen 20 jaar heeft Leontine heel wat lijstjes ‘gesierd’. In september 2007 heeft Leontine van MKB Den Haag de Jobobo Trofee ontvangen voor “Jonge Netwerker van het Jaar”. In 2009 werd zij opgenomen in de VIVA 400, een lijst met jonge succesvolle vrouwen. In 2016 werd zij tijdens het Innovation Summit van TheNextWomen in de top 25 geplaatst van ‘Next Woman to Watch’. In 2017 was zij oa genomineerd voor de Vrouw in de Media Award en plaatste het vakblad Communicatie haar in de top 20 ‘Vrouwelijke experts die er toe doen in de media’ (zie: http://www.communicatieonline.nl/achtergrond/en-dit-zijn-de-20-vrouwelijke-experts-die-er-ook-heel-erg-toe-doen-communicatie). Met haar team van communicatie-experts heeft Leontine een bewezen track record in het zichtbaar maken van bedrijven, organisaties en initiatieven.

Beau Korporaal

beau korporaal

Beau Korporaal is ruim zes jaar aan boord bij Smith Communicatie en is werkzaam als senior communicatieadviseur. Zij heeft in de afgelopen jaren tal van positioneringssessie geleid en PR campagnes uitgevoerd, en hierdoor nauwe contacten met de media en bloggers opgebouwd. Zij verzorgt o.a. de PR & Communicatie voor Stadshart Amstelveen, De Pier, de Haagse Markt, Beachclub De Golfslag & Day by Day en Stichting Blijf Vrouw.

Ilse Zandbergen

Ilse Zandbergen

Ilse Zandbergen is werkzaam als Senior Eventmanager bij Smith Communicatie en heeft ruime ervaring in het organiseren van diverse evenementen. Ilse is eerder drie jaar werkzaam geweest als directeur van het Zeldzame Ziekten Fonds.  Zij houdt zich met haar eventunit binnen Smith Communicatie onder andere bezig met de organisatie van grote (jubileum)congressen, b-to-b evenementen voor de Rijksoverheid en gemeentes, en de organisatie van (bedrijfs)openingen en PR stunts. Zo was zij oa verantwoordelijk voor de organisatie van de Dutch Search Awards in Amsterdam, Zorginnovatiebijeenkomsten en inhoudelijke congressen voor het NCTV en The Hague Security Delta.

Noortje Knulst

Noortje Knulst is zes jaar werkzaam geweest als contentspecialist en PR-adviseur in de segmenten bouw, financiële dienstverlening, zorg en duurzaamheid bij een full-service B2B reclamebureau in Rotterdam. Ze haalde haar Master Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Noortje zet als PR- en communicatieadviseur bij Smith Communicatie haar kennis en expertise in op diverse accounts, waarvoor zij de strategische communicatie en PR verzorgt.

Malou Sopacua

malou sopacua

Malou Sopacua is werkzaam als communicatieadviseur bij Smith Communicatie en verzorgt de communicatie en PR voor bedrijven binnen de Global Challenges unit; oftewel voor bedrijven op het gebied van o.a. (cyber)veiligheid, gezondheid, diversiteit, milieu en vrede en recht. Denk daarbij aan organisaties als HSD (The Hague Security Delta), NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid), IFFC (Institute For Financial Crime) en Nederland Schoon. Daarnaast verzorgt zij de PR voor Santa Fe Relocation Services Benelux en Business Accelerator. Hiervoor heeft Malou ruim vijf jaar gewerkt als communicatieadviseur bij Technische Unie waarbij ze met name verantwoordelijk was voor hun PR- en mediabeleid en merkcommunicatie, maar ook uiteenlopende projecten op het gebied van zorg, digitale innovatie en duurzaamheid begeleidde.

Emma Margadant

emma margadant

Emma Margadant heeft zich als junior communicatieadviseur gespecialiseerd in Press Relations en weet keer op keer diverse opdrachtgevers met een mooi verhaal in de media te positioneren. Emma heeft een Bachelor in Media en Cultuur (Universiteit van Amsterdam) en een Honours in Intercultural Communication (Universiteit van Stellenbosch) behaald. Sinds haar terugkomst uit Zuid-Afrika beheert zij sinds 2016 alle persoonlijke perscontacten met RTV, landelijke en regionale (online) media en bekende bloggers/vloggers. Emma werkt hierbij nauw samen met zowel de PR- als de eventunit en heeft inmiddels een indrukwekkende track record opgebouwd in het realiseren van free publicity!

Nancy Urbanus

nancy urbanus

Nancy Urbanus is onze talentvolle eventmedewerker en zit in de afrondende fase van haar studie Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Zij ondersteunt nu de eventunit van Smith Communicatie bij de organisatie van verschillende congressen en evenementen.

 

Esther Pordon

Esther Pordon

De wereld van blogs, vlogs, influencers, snaps en apps heeft voor Esther Pordon geen geheimen. Als digital nomad reist Esther momenteel de wereld rond, maar is nog steeds als freelancer aan ons verbonden. Eerder verzorgde Esther de Internationale PR & Communicatie bij Rivièra Maison en deed ze zo’n drie jaar ervaring op als freelance online communicatieconsultant en (web)redacteur bij o.a. Libelle, JAN Magazine, 3voor12 Den Haag en Sanoma Media.