Communicatieadvies

Wij adviseren diverse organisaties en bedrijven bij het helder krijgen van hun communicatiestrategie. Op basis van een aantal sessies zetten wij de corporate story op papier en maken we middels een strategisch communicatieplan inzichtelijk welke communicatiewerkzaamheden benodigd zijn om de commerciële doelstellingen te behalen.

Dit strategische communicatieplan dient als leidraad voor alle interne en externe communicatie. Smith Communicatie ondersteunt tevens bij de werkzaamheden die uit het communicatieplan voortvloeien.

Daarnaast begeleiden we diverse organisaties en bedrijven met strategisch communicatieadvies bij verandertrajecten. Denk aan de communicatie rondom overnames, reorganisaties en fusies. Maar ook de (crisis)communicatie voor bedrijven die (ongevraagd) veel media-aandacht krijgen. Met ons ervaren team van communicatiemanagers en (senior) adviseurs, verzorgen wij daarnaast coachingstrajecten voor communicatiemedewerkers, mediatrainingen en pitchtrainingen. Dit zijn allemaal aanverwante expertises die wij inzetten zodat u(w bedrijf) goed beslagen ten ijs komt.

Cases