Over Smith Communicatie

Smith Communicatie creëert al meer dan 20 jaar zichtbaarheid voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties in Nederland. Dit, door de doelgerichte inzet van onze expertise op het gebied van Communicatie, Public Relations en de organisatie van B2B evenementen. Aangezien het bureau meegroeit en zich ontwikkelt met de tijd, kan er continue worden ingespeeld op de actualiteit en steeds veranderende wereld.

Met Smith Communicatie als pro-actieve en daadkrachtige communicatiepartner aan hun zijde, kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat gezamenlijk de gestelde (commerciële) doelstellingen met succes worden behaald. Geef Smith Communicatie de regie over het ontwikkelen en uitvoeren van je communicatiestrategie, PR campagnes en evenementenorganisatie en ervaar hoe enorm veel waarde dit toevoegt.

Wij kennen onze eigen kracht. Opdrachtgevers die hierop vertrouwen halen dan ook het beste in ons boven. Ook al zijn we een extern bureau, we worden door opdrachtgevers vaak gezien als ‘one of them’. Onze drive en betrokkenheid maken dat samenwerken met ‘de Smithjes’ altijd zeer prettig en geslaagd is. Immers:

AANDACHT! Het geheim van Smith.