NFT’s kopen nu mogelijk via iDeal, Giropay en creditcard

Als eerste in Europa maakt het Nederlandse bedrijf HenriPay het mogelijk om o.a. NFT’s te kopen met bekende betaalmethoden als iDeal, Giropay en creditcard. Tot nu was dit alleen mogelijk met behulp van cryptocurrencies als Bitcoin of Ethereum vanuit een digitale ‘wallet’, hetgeen een ernstige belemmering is voor de marktpenetratie. Middels de betaaloplossing van HenriPay kan men nu met de eigen nationale valuta aankopen in Web3.0 doen. Na de succesvolle pilot met MetaRembrandt, waarbij men middels HenriPay een NFT kon bemachtigen van De Nachtwacht, wordt de betaaloplossing nu over heel Europa uitgerold. HenriPay is een merk van Henri Broen Investments BV, 100% dochteronderneming van het beursgenoteerde Henri Broen Holding NV op de Duitse Effectenbeurs met ISIN Nr: NL0015000NA2 Voor meer informatie zie: www.henripay.com en www.hbroen.com.

Jaarlijkse groei NFT-markt 33,7%
Het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Verified Market Research heeft onlangs een jaarlijkse groei van 33,7% voor de NFT-markt voorspeld (tot 2030). Aangezien ook HenriPay merkt dat er vanuit diverse sectoren veel vraag is naar NFT-projecten, waarbij men een digitaal eigendomscertificaat van een bepaald object bemachtigt, wordt er momenteel een eigen ecosysteem opgebouwd. Hierbij kan men via de betaaloplossing HenriPay met de nationale valuta betalen in plaats van met cryptocurrencies.

“Met de nieuwe betaaloplossing van HenriPay openen we de NFT-markt voor een veel grotere doelgroep”, aldus Maurice Weber, Managing Director HenriPay. “Met HenriPay maken we het nu als eerste in Europa en tweede in de wereld na Amerika, voor iedereen mogelijk om aankopen te doen in Web3.0. De belangrijkste sectoren waar men nu actief met NFT’s bezig is, is de mode, kunst & cultuur en sport & entertainment. Vooral verzamelobjecten (collecties) aanschaffen is erg populair. Met HenriPay wordt de drempel voor bedrijven om een project in Web3.0 te starten verlaagd, aangezien de eindklant nu middels de vertrouwde betaalmethodes hun NFT’s kunnen gaan kopen. Meerdere grote aanvragen liggen inmiddels op de plank van grote spelers tot NFT-platformen. We kunnen dan ook niet wachten om onze betaaloplossing in heel Europa uit te gaan uitrollen!”, aldus Weber. HenriPay gaat in de toekomst ook whitelabel concepten aanbieden in heel Europa. Partijen kunnen dan op de banklicentie van Henri Broen Bank participeren met hun eigen concept en logo.

Web 3.0 volgende fase in digitale revolutie
HenriPay is een merk van Henri Broen Investments, 100% dochteronderneming van het beursgenoteerde Henri Broen Holding N.V. CEO Henri Broen: “De Henri Broen Holding is een sectoronafhankelijke financiële en managementholding. Met onze eigen investeringsmaatschappij, Henri Broen Investments, richten we ons op technologieën met een groot toekomstpotentieel. Wij zien Web3.0 als de volgende fase in de digitale revolutie. Het wordt echter pas een revolutie, als dit ‘nieuwe internet” voor iedereen toegankelijk wordt. Om die reden hebben wij geïnvesteerd in de betaaloplossing HenriPay.”


Hoe werkt HenriPay © HenriPay

Over HenriPay
HenriPay is een fintech bedrijf met software die speciaal is ontworpen voor Web3.0 betalingen. HenriPay ondersteunt leveranciers van Web3 producten met een snelle betaaloplossing die geen enkele betaalmethode, blockchain of nationale valuta afwijst en makkelijk te integreren is op de eigen website. Voor meer informatie: www.henripay.com