Vacature: PR- en Communicatieadviseur (32/40 uur)

Aandacht! Het geheim van Smith.

Smith Communicatie creëert zichtbaarheid en media-aandacht voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties in heel Nederland. Dit door de doelgerichte inzet van onze expertise op het gebied van communicatie, public relations en de organisatie van B2B evenementen. Aangezien ons bureau
meegroeit en zich ontwikkelt met de tijd, kunnen wij continu inspelen op de actualiteit en steeds veranderende wereld. We zijn trots dat we in de afgelopen 20 jaar samen met tal van opdrachtgevers hun (commerciële) doelstellingen succesvol hebben behaald, door aan hun zijde te staan als proactieve en daadkrachtige PR & communicatiepartner.

Ter aanvulling van ons huidige team zoeken wij een PR- en Communicatieadviseur.

Functieomschrijving 

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers tegelijk en gaat aan de slag met het opzetten en uitvoeren van PR-trajecten. Het ene moment werk je een mediastrategie uit voor een nog te openen horecagelegenheid en het volgende moment begeleid je journalisten tijdens de lancering van een PR- campagne voor een nieuw product. In dezelfde week adviseer je een non-profit organisatie over hoe de juiste onderzoekscijfers naar buiten te brengen, nodig je influencers uit voor een nieuwe kinderattractie en monitor je dagelijks het nieuws op actualiteiten waar je opdrachtgevers op kunnen inhaken. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Profiel 

Voor deze functie zoeken wij iemand met een open mindset en ambitieuze werkhouding. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde communicatieopleiding. Ook beschik je over minimaal drie jaar werkervaring als PR- en/of communicatiemedewerker, aan bureauzijde is een pré.

Daarnaast zijn de volgende kenmerken op jou van toepassing:

  • Je bent klant- en resultaatgericht en weet goed het overzicht te behouden over je verschillende opdrachten en werkzaamheden;
  • Je kunt goed schrijven. Niet alleen foutloos, maar ook creatief. Kennis van SEO is een pré.
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden, bent zowel een denker als doener, ondernemend, stressbestendig en resultaatgericht.
  • Je hebt kennis van het medialandschap en beschikt over basisvaardigheden als het schrijven van persberichten en het opstellen van een PR-plan;
  • Je gaat proactief en planmatig te werk en functioneert zowel zelfstandig als in groepsverband.
  • Je bent flexibel en hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat wij bieden 

Smith Communicatie biedt je een afwisselende baan voor 32 of 40 uur per week waarin je al je talenten kwijt kunt. We werken hybride: dinsdag en woensdag vanuit kantoor, de rest van de werkweek vanuit huis of bij opdrachtgevers. Je komt terecht in een warme en informele werksfeer met 7 leuke collega’s waar je altijd mee kan sparren. Sportieve en gezellige teamuitjes zijn vast onderdeel van je agenda. Daarnaast wordt er gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelingsplan uitgestippeld. We bieden een marktconform salaris (incl. pensioenvoorziening) en een telefoon en laptop van de zaak. De startdatum is in overleg, bij voorkeur per 1 juli 2024 (of eerder indien mogelijk).

Belangstelling? 

Wil jij je vastbijten in mooie en uitdagende PR & communicatieopdrachten? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar Leontine Smith via  Leontine@smith-communicatie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij sluiten de vacature bij voldoende aanbod.