Vijf kinderen gehuldigd met iconische LEGO®-shower

Nanne (5), James (7), Alina (8), Pippa (8), Sterre (8) en Christiaan (9) zijn de gelukkige winnaars van de Kids Crew-verkiezing van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Vandaag vond de speciale selectiedag plaats waarbij 12 getalenteerde LEGO®-bouwers het tegen elkaar opnamen in twee verschillende bouwrondes. Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff heeft op basis van creativiteit, inzicht en presentatie zes kinderen bekroond als nieuwe leden van de Kids Crew. Dit werd gevierd met een heuse LEGO®-shower. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew waarbij zij samen met Jamie-Lee andere kinderen gaan inspireren om creatief bezig te zijn met LEGO®. Daarnaast mogen zij helpen met lastige bouwwerken en zijn zij aanwezig bij evenementen in de binnenattractie. Voor meer informatie, zie: www.legolanddiscoverycentre.nl

Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff kijkt er naar uit om samen met de nieuwe leden van de Kids Crew verder te bouwen aan het komende jaar: “Wat was het weer een ontzettend leuke, maar ook spannende dag. Alle geselecteerde bouwers hebben stuk voor stuk talent en dat maakte de keuze dan ook extra lastig. Volledig gefocust gingen de kinderen aan de slag met de bouwwerken en ik heb met veel bewondering gekeken naar wat zij in een korte tijd in elkaar wisten te zetten. Ik ben blij met de komst van Nanne, James, Alina, Pippa, Sterre en Christiaan en we gaan er met elkaar een mooi jaar van maken. Wie weet spot jij ze binnenkort in de attractie, want hun minifigure komt in MINILAND te staan!”

De nieuwe Kids Crew-leden worden gehuldigd met de iconische LEGO®-shower © Sandra Uittenbogaart

Pippa (boven) en Nanne (onder) aan het bouwen © Sandra Uittenbogaart

Kinderen uit heel Nederland hebben zich aangemeld om een plekje te bemachtigen in de Kids Crew van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Vandaag lieten de kinderen in twee bouwrondes hun creativiteit de vrije loop, maakten zij hun eigen minifigure en kregen zij een uniek kijkje achter de schermen. Hier leerden zij onder andere meer over hoe de miljoenen steentjes schoon worden gemaakt. Er komt immers meer kijken bij het runnen van een binnenattractie. Hiermee wordt ook het belang onderstreept dat ideeën van kinderen onmisbaar zijn om een kinderattractie in te richten vanuit de belevingswereld van de doelgroep. En dat het mogelijk is om van je hobby, in dit geval bouwen met LEGO®, je werk te maken.

Over LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor minstens 2 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een speciaal leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. Ga voor meer informatie naar www.legolanddiscoverycentre.nl.