Première wordt gevierd met Play Unstoppable Festival en meet & greet met Meisje Djamila

Vanaf 18 april t/m 26 mei staat LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen in het teken van LEGO® Friends. In de gloednieuwe LEGO® Friends 4D-film helpt Nova’s vriendengroep bij het maken van een spannende alienfilm, maar wanneer de buitenaardse wezens ontsnappen dreigt alles in het honderd te lopen. Gedurende dezelfde periode vindt in de attractie ook het Play Unstoppable Festival plaats. Het Play Unstoppable Festival wordt georganiseerd om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren door te bouwen met LEGO-stenen. Door de activiteiten die tijdens het Festival worden aangeboden waarbij kinderen hun eigen bloemen kunnen creëren voor de LEGO Bloemenkar, unieke dieren kunnen bouwen en hun eigen letters kunnen maken met LEGO-stenen, moedigt LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen kinderen aan om hun creatieve zelfvertrouwen te omarmen en te versterken. Door mee te doen aan de winactie, maken kinderen kans om uitgenodigd te worden op woensdag 17 april voor de première van de LEGO Friends 4D-film en een meet en greet met Meisje Djamila. Voor meer informatie, zie website.

Stimuleren van creatief zelfvertrouwen
LEGOLAND Discovery Centre Schevenigen is verheugd om te zien dat de nieuwe 4D-film en het Play Unstoppable Festival naar hun attractie komt. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders eindeloze werelden creëren. Michelle Hoeneveld, General Manager LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen vertelt: “LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is de ultieme plek voor kinderen om hun reis van grenzeloze ontdekking te beginnen en op zoek te gaan naar hun creatief zelfvertrouwen tijdens het Play Unstoppable Festival. Leer creatief bouwen, waarbij elke creatie uniek is, net als ieder kind! Ook nodigen we alle kinderen uit om de nieuwste LEGO Friends 4D-film te zien en op zoek te gaan naar de kleurrijke Minifiguren die zich verstoppen in Miniland. Kortom, het Play Unstoppable Festival biedt een scala aan activiteiten en bouwopdrachten en er zijn geen grenzen aan wat je kunt creëren in LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen.”

 

Kinderen worden aangemoedigd om zonder grenzen te spelen
© Sandra Uittenbogaart

Over LEGOLAND Discovery Centre
LEGOLAND Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor minstens 2,5 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De attractie heeft verschillende LEGO speelzones, een creatief LEGO bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een speciaal leslokaal aanwezig waar kinderen een masterclass van een LEGO Meester Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. Ga voor meer informatie naar: www.legolanddiscoverycentre.nl.