Oproep: draag een dierbare aan die een goed begin van 2024 kan gebruiken en een kosteloos diner verdient

LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade een ludieke actie voor iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken. Daarom roept het restaurant iedereen op om een dierbare aan te dragen met een bijzonder verhaal. Iemand die een goede start van het nieuwe jaar kan gebruiken en het verdient om kosteloos te komen dineren. Geïnteresseerden kunnen iemand aandragen tot en met zondag 22 januari 2024 (op basis van beschikbaarheid) via het contactformulier op de website van LEO’s International Flavors. Iedere aangedragen persoon mag tevens een introducé meenemen. Uiteindelijk zullen tientallen gasten plaatsnemen in het restaurant om alle zorgen van het afgelopen jaar even te vergeten. Ter ere van het jubileum heeft chef Sido de Brabander een speciaal 4-gangen verjaardagsmenu ontwikkeld. Denk hierbij aan hun beroemde Sticky Chicken, Moqueca en Gamba’s Pil Pil. Dit menu is van 26 januari tot en met 28 januari te bestellen. Verder introduceert LEO’s International Flavors vanaf het nieuwe jaar een nieuwe sushi- en cocktailworkshop. Het restaurant is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur. Voor meer informatie, ga naar: www.leosinternationalflavors.com.

Thomas Kortleve, General Manager Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, verwelkomt graag alle aangedragen gasten: “Ik ben ontzettend trots op het tweejarig bestaan van LEO’s International Flavors. Dit jaar vieren wij dit met een groep bijzondere mensen. Mensen die vanwege het afgelopen jaar een hart onder de riem kunnen gebruiken. Niks verbindt ons als mens meer dan een gezamenlijke tafel, waar smaken samenkomen en verhalen gedeeld worden. Soms is een maaltijd niet alleen voedsel, maar een uitgestoken hand, een bemoedigend gebaar om te laten zien dat iemand een moment verdient om te genieten.”

Kortleve vervolgt: “Onze kracht ligt in het creëren van een ervaring die raakt. We zien een prachtige trend waarbij steeds meer gasten, ook buiten de muren van ons hotel, de weg naar ons restaurant vinden. Het is niet alleen de smaak die hen hier brengt, maar ook de belofte van een culinaire reis, ongeacht waar iemand vandaan komt.”

Nieuwe sushi- en cocktailworkshop
Vanaf dit jaar introduceert LEO’s International Flavors twee nieuwe workshops om de culinaire vaardigheden van hun gasten te versterken. Onder begeleiding van ervaren chefs maakt men tijdens de sushi workshop kennis met de Japanse vrucht yuzu. Vervolgens worden de technieken geleerd voor het bereiden van sushi rolls. Tijdens de cocktailworkshop ervaart men de smaken van het signature drankje: LEO’s Gin. Samen met de bartenders van LEO’s International Flavors gaan de gasten aan de slag met het bereiden van een eigen cocktail en bijbehorende hapjes. Beiden workshops bieden een hands-on ervaring en zijn geschikt voor groepen van 8 tot 10 personen. Ga voor meer informatie naar de website.

Restaurant LEO’S International Flavors viert tweejarig bestaan © LEO’S International Flavors

Restaurant LEO’S International Flavors introduceert nieuwe sushi- en cocktailworkshop © LEO’S International Flavors

Over LEO’s International Flavors Den Haag
LEO’s International Flavors is een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Hierbij draait het om de authentieke smaken met een persoonlijke touch van Chef Sido de Brabander en zijn keukenteam. Alle gerechten op de menukaart zijn bedoeld voor ‘shared dining’: kleinere porties die gasten kunnen delen om meerdere smaken te ontdekken. Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’s een gastvrije sfeer in een historische lobby. Het restaurantconcept LEO’s International Flavors is sinds april 2022 ook te bezoeken in Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Ga voor meer informatie en de menukaart naar www.leosinternationalflavors.com

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’s International Flavors, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen. Ga voor meer informatie naar www.leonardo-hotels.nl/the-hague/leonardo-royal-hotel-den-haag-promenade