Chef Sido de Brabander serveert speciaal verjaardagsmenu aan tientallen mensen met bijzonder verhaal

Vandaag bestaat LEO’s International Flavors twee jaar. Het restaurant vierde dit met tientallen mensen die een hart onder de riem konden gebruiken. De afgelopen weken werden mensen opgeroepen om een dierbare aan te dragen die een opsteker verdiende voor een positieve start van het nieuwe jaar. Geselecteerden konden daardoor kosteloos dineren in het restaurant. Ter ere van het jubileum ontwikkelde chef Sido de Brabander een speciaal verjaardagsmenu bestaande uit vier gangen. Denk hierbij aan de beroemde internationaal georiënteerde gerechten als de Sticky Chicken uit Korea, Moqueca uit Brazilië en Gamba’s Pil Pil uit Zuid-Spanje. Dit menu is nog het gehele weekend tot en met zondag 28 januari te bestellen. In het kader van de tweede verjaardag van LEO’s International Flavors introduceert het team vanaf nu ook een nieuwe sushi- en cocktailworkshop. Deze zijn te boeken voor groepen tot maximaal 10 personen. Het restaurant is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur. Voor meer informatie, zie: www.leosinternationalflavors.com

Restaurant LEO’S International Flavors viert tweejarig bestaan met tientallen bijzondere gasten. V.l.n.r. Chef Sido de Brabander, General Manager Thomas Kortleve en F&B Manager Deborah Bolleboom © Arnaud Roelofsz

Thomas Kortleve, General Manager Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, blikt terug op een mooie avond: “De tweede verjaardag van LEO’s International Flavors hebben we gevierd te midden van mensen met bijzondere verhalen. Zoals gasten van ons gewend zijn, zijn ze ook vanavond volledig in de watten gelegd. Er werd een speciaal verjaardagsmenu geserveerd en dat werd goed ontvangen. Het was een memorabele avond en ik zie de toekomst kleur- en cultuurrijk in voor het restaurant!” 

Nieuwe sushi- en cocktailworkshop
Vanaf dit jaar introduceert LEO’s International Flavors twee nieuwe workshops om de culinaire vaardigheden van hun gasten te versterken. Onder begeleiding van ervaren chefs maakt men tijdens de sushi workshop kennis met de Japanse vrucht yuzu. Vervolgens worden de technieken geleerd voor het bereiden van sushi rolls. Tijdens de cocktailworkshop ervaart men de smaken van het signature drankje: LEO’s Gin. Samen met de bartenders van LEO’s International Flavors gaan de gasten aan de slag met het bereiden van een eigen cocktail en bijbehorende hapjes.

Restaurant LEO’S International Flavors viert tweede verjaardag © Arnaud Roelofsz

Restaurant LEO’S International Flavors introduceert nieuwe sushi- en cocktailworkshop © LEO’S International Flavors

Over LEO’s International Flavors Den Haag
LEO’s International Flavors is een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Hierbij draait het om de authentieke smaken met een persoonlijke touch van Chef Sido de Brabander en zijn keukenteam. Alle gerechten op de menukaart zijn bedoeld voor ‘shared dining’: kleinere porties die gasten kunnen delen om meerdere smaken te ontdekken. Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’s een gastvrije sfeer in een historische setting. Het restaurantconcept LEO’s International Flavors is sinds april 2022 ook te bezoeken in Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Ga voor meer informatie en de menukaart naar www.leosinternationalflavors.com.

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’s International Flavors, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen. Ga voor meer informatie naar https://www.leonardo-hotels.nl/the-hague/leonardo-royal-hotel-den-haag-promenade